Despre noi

Despre Defigo

Defigo EOOD [SRL cu asociat unic] se ocupă de vânzarea şi de închirierea utilajelor pentru construcţii de infrastructură şi a sistemelor pentru sprijinirea săpăturilor, la cele mai competitive preţuri.

Compania este, de asemenea, reprezentant oficial al sistemelor de sprijinire germane SBH, al companiilor americane HammerHead Trenchless şi Ditch Witch - lideri mondiali în domeniul elaborării tehnologiilor de săpături cu şi fără șanţ deschis, precum şi al multor alte companii.

Echipa

Specialiştii companiei Defigo vă pot oferi numeroase soluţii pentru pozarea tevilor si conductelor până la DN2500 şi mai mari. Consultanţii sunt instruiţi şi posedă certificatele necesare şi experienţa practică pentru a ţine cursuri de formare şi a instruiri direct pe şantierul Dvs.

Produse

Toate produsele sunt certificate în conformitate cu cadrul normativ european şi au certificate de calitate.

Partenerii noştri


Despre noi

SBH-Tiefbautechnik GmbH

Începând din anul 1986 compania SBH este partenerul Dvs. pentru producţia de tehnică de înaltă calitate de sprijinire a săpăturilor, cu marcaj “Made in Germany”! La Heinsberg, localitatea în care se află sediul companiei, se nasc soluţii aplicabile în practică: începând cu sistemele ultra-uşoare pentru sprijinirea săpăturilor, realizate din aluminiu şi menite soluţionării sarcinilor de sprijinire, până la sistemele de sprijinire a săpăturilor cu şine triple pentru adâncimile mari. Producţia acestor sisteme, în inima Europei - Germania, garantează clienţilor livrarea cu celeritate şi în timp util a tuturor produselor. Înafară de întreprinderea centrală de la Heinsberg, compania SBH are reprezentanţe şi birouri de distribuţie în Dubai, Moscova, Cuala Lumpur, Brisbane şi SUA.
Despre noi

Ditch Witch

The Charles Machine Works, Inc., producătorul mărcii Ditch Witch® pentru echipamentele de construcţii subterane, a fost înfiinţată în anul 1949 când Ed Malzahn a dezvoltat primul săpător de şanţuri compact pentru uz general - o inovație care în esență a dat naștere industriei. Compania este lider în domeniul proiectării, producţiei şi distribuţiei de echipamentele de construcţii subterane de cea mai înaltă calitate. Ditch Witch oferă o gamă vastă de produse: săpătoare de şanţuri, pluguri cu vibraţii, lopeţi inverse, sisteme electronice de ghidare, sisteme de foraje orizontale, prajini de foraj, scule de foraj, accesorii - lanţuri, zimţi şi roţi zimţate, sisteme de săpături şanţuri şi tranşee, mini incarcatoare utilitate şi mini-excavatoare.
Despre noi

HammerHead Trenchless Equipment

În anul 1980 doi ingineri entuziaşti au planificat realizarea de echipamente şi instrumente cu ajutorul cărora şi prin tehnologia trenchless /fără şanţ deschis/ să fie construite conexiunile de comunicaţii şi cele pentru utilităţile precum conductele de apă şi canalizare. Primul instrument al companiei este un echipament de foraj construit în garajul lor şi care a ajutat la modificarea modalităţii în care se realizau până atunci retelele de utilităţile. Hammerhead este liderul mondial în proiectarea şi producţia de echipamente de foraj, ciocane pneumatice şi scule si accesorii necesare la forajele orizontale. Produsele Hammerhead sunt recunoscute în întreaga industrie ca fiind unele dintre cele mai de încredere şi performante instrumente de pe piaţă pentru lucrările trenchless.
Despre noi

Weltech

Firma "Veltek Plastic Technologies Industry Trade Limited Company" a fost înfiinţată în Istanbul în anul 2002 si produc de aparate de sudura pentru polietilena sub marca “WELTECH” . Treptat, gama de produse a fost extinsă și compania a început să producă aparate de sudură pentru diametre de la 20 mm la 2000 mm. În 2009 a început producția de fitinguri din polietilenă și în scurt timp, compania a început să producă şi fitinguri cu diametre de la 20 mm la 2000 mm. Toată gama de produse deţine certificări conform CE, ISO 9001, ISO 14001: 2004, OHSAS 18001: 2007, TS EN 12201 -3 + A1, certificate Rusia, GOST şi Ucraina UKR. În plus față de creșterea diametrului produselor, compania a mai adăugat la gama sa de producţie și un aparat automat CNC de sudură cap la cap, care îndeplinește 100% din standardele pentru sudura tevilor PE.
Despre noi

BAROID

Produsele BAROID produse industriale de forare (PIF), parte a liniei de produse și de servicii a companiei Halliburton. Halliburton este un furnizor internațional de aditivi pentru tehnologiile şi sistemele de forare, orizontale și verticale, furnizor susținut de o rețea de reprezentanți de vânzări și servicii, oameni de știință în laboratoare și personal de asistență dedicat deservirii tuturor ramurilor industriei petroliere și a industriei de forare gaze naturale și forare orizontală.

CEBO

Timp de peste 40 de ani, compania Cebo International a fost un furnizor principal de minerale industriale și servicii pentru diverse industrii, precum energetica, forarea industrială, peletizarea minereului de fier, construcțiile și multe altele. Produsele și serviciile oferite de Cebo sunt de înaltă calitate menţinută în mod constant şi care îndeplineşte exigenţele clienților noștri.
Despre noi

Subsite Electronics

Subsite Electronics face parte din portofoliul bogat Defigo EOOD. Noi oferim cele mai moderne dotări şi soluţii pentru construcţii de infrastructură şi a sistemelor pentru sprijinirea săpăturilor, la cele mai competitive preţuri. Compania este, de asemenea, reprezentant oficial al sistemelor de sprijinire germane SBH, al companiilor americane HammerHead Trenchless şi Ditch Witch - lideri mondiali în domeniul elaborării tehnologiilor de săpături cu şi fără șanţ deschis, precum şi al multor alte companii.