Despre noi

Despre Defigo

Defigo EOOD [SRL cu asociat unic] se ocupă de vânzarea şi de închirierea utilajelor pentru construcţii de infrastructură şi a sistemelor pentru sprijinirea săpăturilor, la cele mai competitive preţuri.

Compania este, de asemenea, reprezentant oficial al sistemelor de sprijinire germane SBH, al companiilor americane HammerHead Trenchless şi Ditch Witch - lideri mondiali în domeniul elaborării tehnologiilor de săpături cu şi fără șanţ deschis, precum şi al multor alte companii.

Echipa

Specialiştii companiei Defigo vă pot oferi numeroase soluţii pentru pozarea tevilor si conductelor până la DN2500 şi mai mari. Consultanţii sunt instruiţi şi posedă certificatele necesare şi experienţa practică pentru a ţine cursuri de formare şi a instruiri direct pe şantierul Dvs.

Produse

Toate produsele sunt certificate în conformitate cu cadrul normativ european şi au certificate de calitate.

Partenerii noştri


Despre noi

SBH-Tiefbautechnik GmbH

Începând din anul 1986 compania SBH este partenerul Dvs. pentru producţia de tehnică de înaltă calitate de sprijinire a săpăturilor, cu marcaj “Made in Germany”! La Heinsberg, localitatea în care se află sediul companiei, se nasc soluţii aplicabile în practică: începând cu sistemele ultra-uşoare pentru sprijinirea săpăturilor, realizate din aluminiu şi menite soluţionării sarcinilor de sprijinire, până la sistemele de sprijinire a săpăturilor cu şine triple pentru adâncimile mari. Producţia acestor sisteme, în inima Europei - Germania, garantează clienţilor livrarea cu celeritate şi în timp util a tuturor produselor. Înafară de întreprinderea centrală de la Heinsberg, compania SBH are reprezentanţe şi birouri de distribuţie în Dubai, Moscova, Cuala Lumpur, Brisbane şi SUA.
Despre noi

Ditch Witch

The Charles Machine Works, Inc., producătorul mărcii Ditch Witch® pentru echipamentele de construcţii subterane, a fost înfiinţată în anul 1949 când Ed Malzahn a dezvoltat primul săpător de şanţuri compact pentru uz general - o inovație care în esență a dat naștere industriei. Compania este lider în domeniul proiectării, producţiei şi distribuţiei de echipamentele de construcţii subterane de cea mai înaltă calitate. Ditch Witch oferă o gamă vastă de produse: săpătoare de şanţuri, pluguri cu vibraţii, lopeţi inverse, sisteme electronice de ghidare, sisteme de foraje orizontale, prajini de foraj, scule de foraj, accesorii - lanţuri, zimţi şi roţi zimţate, sisteme de săpături şanţuri şi tranşee, mini incarcatoare utilitate şi mini-excavatoare.
Despre noi

HammerHead Trenchless Equipment

În anul 1980 doi ingineri entuziaşti au planificat realizarea de echipamente şi instrumente cu ajutorul cărora şi prin tehnologia trenchless /fără şanţ deschis/ să fie construite conexiunile de comunicaţii şi cele pentru utilităţile precum conductele de apă şi canalizare. Primul instrument al companiei este un echipament de foraj construit în garajul lor şi care a ajutat la modificarea modalităţii în care se realizau până atunci retelele de utilităţile. Hammerhead este liderul mondial în proiectarea şi producţia de echipamente de foraj, ciocane pneumatice şi scule si accesorii necesare la forajele orizontale. Produsele Hammerhead sunt recunoscute în întreaga industrie ca fiind unele dintre cele mai de încredere şi performante instrumente de pe piaţă pentru lucrările trenchless.
Despre noi

Weltech

Firma "Veltek Plastic Technologies Industry Trade Limited Company" a fost înfiinţată în Istanbul în anul 2002 si produc de aparate de sudura pentru polietilena sub marca “WELTECH” . Treptat, gama de produse a fost extinsă și compania a început să producă aparate de sudură pentru diametre de la 20 mm la 2000 mm. În 2009 a început producția de fitinguri din polietilenă și în scurt timp, compania a început să producă şi fitinguri cu diametre de la 20 mm la 2000 mm. Toată gama de produse deţine certificări conform CE, ISO 9001, ISO 14001: 2004, OHSAS 18001: 2007, TS EN 12201 -3 + A1, certificate Rusia, GOST şi Ucraina UKR. În plus față de creșterea diametrului produselor, compania a mai adăugat la gama sa de producţie și un aparat automat CNC de sudură cap la cap, care îndeplinește 100% din standardele pentru sudura tevilor PE.
Despre noi

BAROID

Produsele BAROID produse industriale de forare (PIF), parte a liniei de produse și de servicii a companiei Halliburton. Halliburton este un furnizor internațional de aditivi pentru tehnologiile şi sistemele de forare, orizontale și verticale, furnizor susținut de o rețea de reprezentanți de vânzări și servicii, oameni de știință în laboratoare și personal de asistență dedicat deservirii tuturor ramurilor industriei petroliere și a industriei de forare gaze naturale și forare orizontală.

CEBO

Timp de peste 40 de ani, compania Cebo International a fost un furnizor principal de minerale industriale și servicii pentru diverse industrii, precum energetica, forarea industrială, peletizarea minereului de fier, construcțiile și multe altele. Produsele și serviciile oferite de Cebo sunt de înaltă calitate menţinută în mod constant şi care îndeplineşte exigenţele clienților noștri.
Despre noi

Tensa

Activitatea Tensa datează din 1951 cu obiectul principal de activitate fiind proiectarea, producţia şi instalarea sistemelor pe tot mapamondul pentru soluţionarea problemelor ce pot apărea în cadrul construcţiilor de infrastructură, soluţiilor structurale de poduri şi sistemelor de tensionare posturi, sistemelor de cablu pentru liniile de cale ferată, barelor de oțel, rulmenţilor structurali și rosturilor de dilatare, rulmenţilor structurali, compensatoarelor și dispozitivelor anti-cutremur aplicate în toate variantele și modalităţile, în vederea construirii de structuri noi și reabilitării clădirilor existente. Compania şi toate procesele derulate în companie, sunt certificate ISO9001. Compania se străduiește să îmbunătățească în mod constant calitatea și să eficientizeze performanţa gamei de produse prin cercetare, inovare și colaborare cu designeri și constructori din întreaga lume. Pe parcursul anilor după înfiinţare, au fost dezvoltate tehnologii noi, inclusiv dezvoltări în domeniul ancorelor de rocă și de pământ. Datorită flexibilității și ușurinței de utilizare, acesta este un sistem care se foloseşte pe scară largă în întreaga lume.
Despre noi

Vietz

De peste 40 de ani, VIETZ este un furnizor mondial de produse şi de servicii pentru construirea retelelor de conducte. Pe plan mondial nu există nici o altă companie care să ofere o gamă de produse atât de largă: livrarea de echipamente şi materiale pentru firme de construcţii, pentru realizarea conductelor de gaze naturale, conductelor de apă şi de petrol. De asemenea, oferă tehnologii pentru sudura, mașini de îndoit, sisteme de ridicare cu vid pentru ţevi, detectare tehnologică a ţevilor și multe altele pentru această industrie. În plus, VIETZ a înființat filiale şi sucursale pe tot mapamondul care se ocupă de vânzări, servicii și asistență.
Despre noi

ISKELE

Compania a fost înființată în 1997 de İsmail ACAR şi Kamil ACAR pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dezvoltării industriale în domeniul schelelor și cofrajelor. Obiectivul companiei este de a oferi o gamă completă de servicii - de la planificarea proiectului la producție și supravegherea post-vânzare, mizând pe o soluție economică cu materiale de cea mai înaltă calitate. Prin perfecţionarea continuă, ISKELE se străduiește să respecte termenele de livrare fără întreruperea activităților de construcție ale clienților săi. Produsele companiei pot fi luate în chirie sau cumpărate.
Despre noi

Sava Trade

Sava Trade este unul dintre cei mai importanti producatori europeni de produse din cauciuc tehnic de peste 40 de ani. Compania se concentrează pe producția de profile din cauciuc și benzi transportoare. Un alt segment din industrie care marchează o creștere în vânzări este realizarea de produse pentru protecţia mediului folosite pentru operațiunile de salvare. Produsele sunt distribuite prin filiale și sucursale pe tot teritoriul Europei - Germania, Austria, Elveția, Benelux și ţările Scandinave.
Despre noi

American Augers/Trencor

În anul 1970, American Augers şi-au început producția într-un mic garaj cu singura idee de a produce și de vinde echipamente pentru sistemele trenchless. Primul lor produs a fost un utilaj de perforat cu rotaţie, ulterior societatea şi-a extins activitatea în domeniul "foreze dirijate" şi sistemele conexe pentru noroi şi fluide pentru construcţii. Compania a creat cea mai largă gamă de pompe de noroi, malaxoare și sisteme de reciclare din industrie. Soluțiile inovatoare pe care compania le oferă clienților săi sunt rezultatul activității îndelungate. În ultimii 6 ani, trei produse diferite ale companiei au intrat în clasamentul „Top 100” al revistei renumite “Construction Equipment”. Valoarea mai bună pentru client înseamnă mai multă putere, o productivitate mai mare și facilitate sporită la folosire. În prezent compania aplică expertiza acumulată în domeniul proiectării și fabricării de mașini mici și inovatoare pentru săpăturile trenchless.
Despre noi

Rockwheel

Rockwheel by Rokla este o companie germană care activează în domeniul proiectării, fabricării și furnizării de utilaje miniere și pentru săpat tuneluri potrivite pentru diverse aplicații. În plaja de produse veți găsi ciocane hidraulice, unelte de tăiere precum blocuri de tăiere și capete de tăiere, blocuri rotative, plăci adaptoare pentru orice excavator. Produsele Rockwheel sunt potrivite pentru săparea tranșeelor.
Despre noi

Euromach

Euromach a fost înființată în anul 1977. Conducerea companiei consideră că experienţa sa de peste 30 de ani o datorează în mare măsură clienților săi (dintre care 50% sunt internaționali). Experienţa companiei se extinde în domeniul construcție de excavatoare tip păianjen (peste 2000 în întreaga lume), care sunt proiectate să funcționeze nu numai în zonele muntoase, ci și în mlaștini și canale. Compania este certificată ISO 9001 și cooperează cu principalii producători de componente tehnologice din întreaga lume pentru perfecţionarea continuă și siguranța mașinilor. Excavatoarele Euromach tip păianjen sunt soluţia potrivită pentru lucrările pe terenuri tip off-road foarte abrupte sau accidentate, unde accesul este strict limitat.
Despre noi

IBG Hydro-Tech GmbH

IBG Hydro-Tech GmbH este localizată la Büdingen (în apropiere de Frankfurt/Mein) din Germania. Sunt specializați în dezvoltarea și producția de duze de curățare high-class pentru curățarea eficientă și fiabilă a canalizării. De asemenea, producem sisteme pentru frezare și concasoare. Pe lângă produsele de epurare a apelor uzate, oferim și soluții de produse în domeniul roboticii și căptușelilor: Maşini robot pentru frezare Hydroxycut, unități de chituire și spatule, sisteme de impregnare, tamburi de inversare, echipamente de întărire prin UV și multe altele.
Translate »