Земен радар Ditch Witch 2450GR

 

Земен радар Ditch Witch 2450GR Ground Penetrating – безценен инструмент за локализиране на подземни съоръжения

Ditch Witch пусна своя нов радар 2450GR Ground Penetrating Radar, един истински радар способен да помогне на фирмите търсещи комуникации или изграждащи кадастър да локализират всички подземни съоръжения и комуникации, като: електрически кабели, водопровод, канализация, газ, кабелни тръбопроводи и комуникационни кабели.

Радарът 2450GR използва радарни импулси, които проникват в земята и спомагат за откриването на различните видове метални и неметални тръби и кабели до дълбочина 6m. Безценен инструмент за картографиране, 2450GR е ефективен при различни почвени условия, включително скала, почва, тротоари и други материали. С 5.6 mph скорост на проучване и цифрово управлeние, радарът 2450GR осигурява бързи и ясни изображения и точни измервания, докато операторът го бута или дърпа по всяка повърхност. Когато повърхността е неравна, двучестотната антена на радара 2450GR спомага за поддържането на силата на сигнала. Предимството на двойно честотната антена е, че тя едновременно излъчва импулси в две честоти на дълбочина до 6 m, което позволява за локализиране само с едно преминаване, без да се налага многократно обследване на даден район.

radar-2450GR

2450GR радарите разполагат със здрава конзола на четирите колела, която помага да се осигури висока производителност и надеждност на работния процес. 14-инчовите колела на конзолата са предназначени за подобряване на достъпа до неравен терен и рохкави почви. Тялото на радара 2450GR се сгъва, за да се транспортира лесно до всяка работна площадка.

Друга особеност е монтираното в осите устройство за измерване на разстояние, като това местоположение прави 2450GR по-надежден от конкурентните модели. Здравият корпус на 2450GR помага за подобряване на производителността като същевременно осигурява защита на контролера и свързващите кабелите от повреди и износване.

 

 

към Локаторни системи

0