Unelte forare verticala Hunting. Explorare și producție de petrol și gaze – prăjini de foraj, tije de foraj

Vânătoare oferă produse și servicii pentru explorarea petrolului și gazelor. activități și servicii de vânzări sunt situate în marile centre petroliere din intreaga lume si cont pentru facilitatile companiei de peste optzeci deținute și o rețea de mai mult de șaizeci de partener licențiat.
Cu această prezență globală largă, locații pentru vânzări, servicii, de fabricație și de executare poate satisface toate cerințele clienților cu o gamă completă de aplicații de mai sus și mai jos de primăvară.

Unelte de foraj  de vanatoare

Vânătoare desene și dezvoltă instrumente de foraj de înaltă calitate pentru toate aplicațiile asociate cu bine și este un furnizor preferat pentru reprezentanții mondiali ai industriei de petrol și gaze, gama noastră de produse acoperă de antrenare pentru capete de foraj, stabilizator de foraj și dispozitive pentru a extinde deschis.
Cu o gamă largă de instrumente de înaltă calitate, produsele noastre sunt utilizate în operațiuni ale zăcămintelor de petrol la nivel mondial.
Vânătoare continuă să fie în fruntea instrumentelor tehnologice de foraj, cu desene sau modele care îmbunătățesc performanța nod la baza gaura din cele mai dificile medii.

 

Burghiu

Foraj pentru vanatoare de petrol si gazeDin metal non-magnetic si AISI 4145 H-MOD Material 30-36RC cu neted, în spirală și profilul Flexi.

 

Găuri expander TriTornado

Foraj pentru petrol și gaze naturale TriTornado VânătoareSpecial concepute pentru îmbunătățirea găurilor de foraj de pe suprafață.

 

Unitate de foraj

Foraj pentru petrol și gaze naturale unitate de vânătoareVânătoarea este un lider in progresiva-cavitatie, unitățile de deplasare pozitive pentru foraj.

 

Stabilizatori

Foraj pentru petrol și gaz Stabilizatori VânătoareDin metal non-magnetic si AISI 4145 Material H-MOD 30-36RC, String si Nearbit.

 

Mufe

Foraj pentru petrol și gaze sfaturi utile pentru vînătoareSfaturi de vânătoare în intervalul de 4 3/4 “până la 9 1/2” diametrul exterior și sunt toate conexiunile API.

 

Emolienți vibrații

Foraj pentru petrol și gaze vibrații Vânătoarevibrație Dedurizator de vanatoare este conceput pentru a absorbi orice formă de vibrație în tija de foraj.


 

Vanatoare Electronice

acă unitățile PCBA seturi într-o cutie, complet sisteme integrate sau instrument integrat pentru producția în gaura de sondă, experiența noastră în fiabilitate ridicată, medii de amestec mare și de misiune critică a gestiona succesul clienților deservim. Noi vă oferim experiența companiei mari cu touch personale furnizate de companie mici.

Grup de fabricație modernă

Сондажи за нефт и газ група Huntingcomplet integrate, instrumente avansate și echipamente pentru puțul de foraj, care sunt fabricate, asamblate și testate în conformitate cu cerințele clientului.

foraj putere descendentă

Сондажи за вода Захранвания HuntingAngajate la cercetarea și dezvoltarea de tehnologii și procese necesare pentru electronica la temperaturi ridicate de producție continuă..

Servicii de testare

Сондажи за нефт и газ Услуги HuntingOportunități pentru proiectarea, dezvoltarea și punerea în aplicare a specificațiilor de testare ale clientului.


 

Aprovizionare specializat  de vanatoare

Foraj pentru petrol și gaze naturale specializate de vanatoareAprovizionare specializate oferă soluții inovatoare în proiectarea giroscop, instrument de direcție și echipamentul de lucru , inclusiv DGM centralizatoarelor de contact reglabile și componente pentru toate sistemele. De asemenea , oferim o linie completa de elemente de intersecție, greutăți, prize pentru cabluri, fire.
Noi menținem un stoc de tijă perforat și ecrane pentru extractibile țevilor de foraj, care sunt utilizate fie în foraj în secțiune sau în gaura de sondă. Ele sunt fabricate din cele mai bune materiale (T-304 din oțel inoxidabil modele perforate și H-900 tratate 1/4 “grosime 17-4 din oțel inoxidabil modele tija tija si sunt disponibile in lungimi de la 10 de căldură)” la 48 ” precum și dimensiuni ireversibile.

 

Seria submarină de  vanatoare

Submarină Technologies a fost deschis în 1968 și a fost cunoscut sub numele de Compania Națională de cuplare, a atins o reputație remarcabilă pentru producerea de produse de înaltă calitate pentru industria subacvatică mondială și pentru a oferi cel mai înalt nivel de sprijin și servicii pentru clienți.
Submarini Technologies este mândru de reputația sa ca un furnizor de încredere de soluții pentru industria maritimă și este pregătită și echipată pentru a continua să facă față provocărilor și strategiile de pe piața mondială de petrol și gaze.

 

Cuplaje hidraulice

Foraj pentru cuplaje de apă VânătoareUn lider mondial in domeniul petrolului subacvatic și tehnologie din industria gazelor, performanță și baza pentru instalarea de cuplaje hidraulice.

 

Sistem pentru injectarea de substanțe chimice

De foraj pentru vanatoare injectie apaSistemul de măsurare cu deplasare pozitivă dezvoltat pentru a reduce cheltuielile de capital, pentru a îmbunătăți fiabilitatea și creșterea capacității de producție.

 

Supape speciale

Foraj pentru robineti apa de vanatoareNoile Supapele de linie și presiunea din spate montate sub supape placă de vânătoare.


 

Seria Titan de  vanatoare

Bine ati venit la Titan, liderul industriei în producția de sisteme de perforante, sisteme de aprindere selective cu fir, instrumente pentru înregistrarea găuri închise, detectoare nucleare și hardware asociate cu fir și accesorii.

 

Hardware-ul de sârmă și accesorii

Foraj pentru accesorii apa de vanatoareHardware auxiliar pentru conectarea prin cablu, un singur nucleu, aplicatii suportate de țevi în spirală.

 

Energetică

Forarea pentru vanatoare Energie apaTitan deține și operează o facilitate extrem de moderne de producție.

 

Perforating arme, unelte și configurarea hardware-ului

Foraj pentru pistoale de apa de vanatoareTitan oferă pistoale, unelte de perforat de configurare și hardware aferente, care sunt compatibile cu operațiunile cu fir și TCP.

 

TCP ardere vârfuri și hardware-ul

Forarea pentru vanatoare TCP apaTitan dezvoltă soluții inovatoare hardware TCP, care sunt rentabile și extrem de fiabile.

 

Înregistrare Unelte și perforante

Foraje pentru vanatoare de perforare apaInstrumente nucleare, acustice și înregistrare de producție, inclusiv senzori pentru scintilație și panouri de suprafață instrumente auxiliare folosite în operațiile de puțuri de mare adâncime pentru petrol si gaze de finisare.

 

Sisteme de aprindere selective prin cablu

Forarea pentru vanatoare aprindere apaTitan oferă o soluție completă pentru toate cablată selectiv activități de foraj EBFire® și sisteme de comutare ControlFire®.

 

Presiune echipament de control

De foraj pentru vanatoare de control al apeiSupape cu fir, echipamente de testare presiune pe injecția la fața locului, nipluri, capete de control a cutiilor de umplere unsoarea și alte componente și accesorii.


 

Seria de vanatoare săpătură

Vânătoarea este un lider global în furnizarea de tehnologii inovatoare săpătură. Toata gama de produse de tehnologie săpătură de vanatoare include tija HIWS1 HDD de foraj, prăjini HXT HDD, produse de scule și cărți de conversie. Nu este vorba doar pe o țeavă în țeapă. Asta e viața până la următoarea ta de locuri de muncă. În cazul în care sistemul nu reușește și nu reușesc. Prin urmare, de vânătoare dezvolta proiectarea unei piese cu ciocănire și în jurul ciocănire: zero eșecuri. De la materii prime până la asamblarea finală, fiecare piesă de pârghii de foraj și de vânătoare sunt construite la standarde mai stricte decat toate celelalte baruri din industrie.

 

Masina de gaurit tija HIWS1

Forarea pentru vanatoare HIWS1 apaProducția premium a unui miez dintr-un aliaj special cu clasa I-135.

 

Prăjini HXT ™

Forarea pentru vanatoare HXT apaPatentată de design de vanatoare, care este ekspluziven în industria HDD.

 

Set de instrumente

Forarea pentru vanatoare Toolkit apaLinie completă de accesorii, sfaturi, stick-uri starter și comenzi rapide pentru a vă face lin schimbare.

 

Hărți pentru conversie

Forarea pentru vanatoare Hărți apaConversie carduri, puteți converti tevi de foraj HDD si accesorii pentru scule.


 

OCTG tehnologie de vanatoare

Vanatoare are tehnologia, resursele, relațiile stabilite cu companiile și să încerce să îndeplinească toate nevoile conductelor la timp, oriunde în lume.
Prin intermediul lanțului de aprovizionare OCTG prin combinarea furnizării de țevi, accesorii filetate și fire de legătură, de vânătoare pot oferi soluții rentabile pentru toate cerințele OCTG sau program bine.
În plus față de furnizarea de țevi și garnituri, vânătoare pot oferi lor proprii, sculpturi de stocare compuși de tehnologie dopefree, protectori și masticuri filetat.

 

Carcasele și țevi

Forarea pentru vanatoare OCTG apaVânătoare este plasat ideal pentru a oferi API și premium filetate carcase si tevi.


 

Chipament de intervenție în puțuri de vânătoare

Departamentul nostru de a interveni în puțuri care acoperă o gamă largă de servicii pentru producția și furnizarea de echipamente pentru intervenție în foraj sonde descendent de lucru pentru înregistrarea datelor sau a altor servicii conexe bine.
Creșterea naturală a departamentelor și achiziții au permis integrarea unei game largi de tehnologii de control al presiunii, cu fir și instrumente de un singur nucleu, împreună cu experiența de intervenție în portofoliul de vânătoare.

 

Presiune echipament de control

De foraj pentru vanatoare de control al apeiSupape cu fir, echipamente de testare presiune pe injecția la fața locului, nipluri, capete de control a cutiilor de umplere unsoarea și alte componente și accesorii.

 

Instrumente de un singur nucleu

De foraj pentru apă-core de vanatoareO gamă largă de instrumente de un singur nucleu în ordinea descrescătoare de foraj, care include prize pentru cabluri, tulpini, borcane, instrumente pentru introducerea și tragerea.

 

Unelte variază de la E

De foraj pentru gama de apă E VânătoarePrize pentru cabluri, îmbinări și conexiuni transversale pentru linii electrice.

 

instalare mecanică

Foraje pentru vanatoare de instalare apaGamă completă de instalații mecanice pentru a completa echipamentele noastre pentru a controla presiunea.

 

Thru-tubing Tehnologie

Foraje pentru apa thru-tubulaturi de vanatoareSoluții avansate pentru o gamă largă de intervenții pentru prelucrarea și a aplicațiilor tubulatură spiralată care vizează furnizorii de servicii și operatori.

 

Bine Testarea

Testarea de foraj de apă VânătoareCu mai mult de 30 de ani de experiență, bine Testarea produce de înaltă calitate și echipamente personalizate pentru testarea de sonde.

 


 

Contacteaza-ne