Unelte si consumabile foraje verticale Colli Drill

Colli Burghiu este o companie care produce si comercializeaza instrumente pentru foraj subteran. A fost înființată în 1988 și este acum printre cei mai importanți producători mondiali de tije și instrumente pentru efectuarea si foraj vertical (sonde pentru explorarea apei și extracția fluidelor subterane, geo-gnostică) Datorită investițiilor constante în cercetare și testare noastre tehnologie și cele mai avansate materiale productive, Colli burghiului poate oferi clienților săi cele mai bune echipamente și materiale. Colli Burghiu este distribuitor unic în Italia de mașini de foraj Astec Underground Grupa, de instrumente de foraj Halco și compresoare Compair Holman.

Tevi de foraj

Foraje pentru apa Colli BurghiuColli Burghiu produce o gamă largă de tevi de foraj pentru diverse aplicații , cum ar fi sonde verticale de foraj de apă și de foraj dirijat. Productia noastra utilizeaza cea mai moderna tehnologie si acest lucru ne permite să producem tevi de foraj din cele mai bune materiale. Am început să producă țevi de foraj , la sfârșitul anului 1995, în prezent am produs peste 220 000 pârghie cu diametre cuprinse între 38 mm (1,5 inci) și 220 de milimetri (8,7 inch) și lungimi de până la 12 metri (40 picioare) .
Cea mai modernă tehnologie de producție este concentrată în două fabrici diferite. În domeniul țevilor de foraj vizate, propunerea noastră nu include numai tipuri standard de produse prin frecare standard de sudat (SFW) și forjate dintr – o singura bucata (FOP), iar apoi în 2001, frecare forjate sudate (FFW), care este cea mai mare de vârf în ceea ce privește tehnologia și prezentarea locației.

Tevi de foraj sudate prin frecare

Tevi de foraj Colli de forajForjare, frecare sudate tevi de foraj (FFW) sunt cele mai bune atunci când este vorba de foraj direcțională.
Otelul special utilizat pentru producerea acestui tip de conducte îmbunătățește considerabil caracteristicile mecanice ale rupturii de sarcină unitară ce depășește 1100 MPa. țevile de foraj sunt produse prin sudarea prin frecare a două racorduri filetate pentru scule (bărbați și femei) la un segment al pârghiei. Inainte de sudura, capetele pârghiei este forjare – procedura de tratament termic, care susține vindecarea părții de sudare. Apoi maneta este supus durificare și tratament termic de recoacere , în scopul de a îmbunătăți în continuare sale Tevi de foraj Colli de forajstabilitate și rezistență. Înainte de a fi sudate la racordurile pentru instrumentul este supus unui tratament termochimic (nitro carbonatare), care permite suprafețele filetate pentru a ajunge la un grad de duritate mai mare de 56 HRC. Această tehnologie de producție a fost introdusă în Colli Burghiu în 2001 și cea mai bună tehnologie pentru producerea de țevi de foraj foarte rezistente pentru foraj dirijat disponibile în prezent.

Bucată de țeavă de foraj

Tevi de foraj Colli piece BurghiuForjate bucata de țeavă de foraj prevăzută cu un nivel compatibil cu mașinile de tip Vermeer D24x40.
Ele sunt realizate din tuburi de oțel de înaltă rezistență, capetele care sunt mai întâi supuse la forjare și apoi la un tratament termic pentru a îmbunătăți stabilitatea și puterea lor, și în cele din urmă, capetele sunt supuse prelucrării pentru obținerea unui bărbat / femeie cu filet conexiuni. Producția de piese forjate de foraj de țeavă completează gama de produse oferite de Colli Drill foraj dirijat.

 

Contacteaza-ne