hg5

BRAND NOU DE LA Hammerhead WINCH HG5

Continuând tradiția inovației și progresului tehnologic în domeniul construcțiilor subterane, HammerHead® introduce cablu nou de mare viteză troliu HydroGuide® HG5. Acest lucru troliu compact și puternic este proiectat pentru a obține eficiență maximă și timp minim Ajustarea și forței de muncă pentru reabilitarea infrastructurii.

SPEED, PUTERE ȘI FIABILITATE

Cu o viteza impresionanta de pana la 165 ft. (50 m.) / Min, proiectele sunt puse în aplicare rapid. Capacitate de retragere de 5 tone, cu o viteză maximă de descărcare de 120 ft. (36,5 m) / min, înseamnă că aveți posibilitatea să executați proiectul rapid și eficient. Pregătirea pentru muncă și operațiunile sunt efectuate după câteva minute, nu ore. În cele din urmă … mai puțin de lucru, mai mult profit.

HydroGuide® HG5 troliu troliu este propulsat de un motor turbodiesel Kubota® de răcire cu lichid și putere de 33 CP (24,6 kW), care conduce atât cu motor directe Geroler. Acest sistem cu o fiabilitate dovedită tolerează încărcături mai mari și îmbunătățește transferul de cuplu, oferind o forță constantă de a trage întreaga lungime a retragerii și reducând uzura pe cablu.

Dupa ce PROIECT DE PERFORMANȚĂ

După fiecare descărcare cu precizie Digital Job Data Recorder. Pachetul suplimentar realizat de urmărire digital viteza lungimii cablului, cantitatea și presiunea. Tastatura și ecranul LCD mari oferă un acces convenabil la datele și setările curente ale aparatului.

Frecvența de înregistrare poate fi programat sa livreze pana la 1024 de puncte pentru a descărca. Când ați terminat de proiect, trebuie doar să conectați unitatea flash USB, pentru a descărca date sau conectați opționale ale imprimantei și imprima date despre puterea și distanța de la locul.

Datele de ecran de afișare includ: distanța, forță, viteză și presiune. Setările de afișare includ: unități SAE / metric și contrastul afișajului. Setările pentru depozitare includ: frecvența de înregistrare a datelor, de gestionare a datelor și puterea maximă. Datele colectate pot fi șterse în orice moment de înscriere.

 

hg5_thumb

literatură și specificații suplimentare

Aici veți găsi caracteristici de bază, specificații tehnice, fotografii, etc.

CATALOG DE DESCĂRCARE