Troliuri HydroGuide HG5

Continuând tradiția inovației și progresului tehnologic în domeniul construcțiilor subterane, HammerHead® introduce cablu nou de mare viteză troliu HydroGuide® HG5.

Troliu HydroGuide HG12

Vinci Hammerhead® HydroGuide® HG12 este proiectat pentru a obține eficiență maximă și timp minim și efort pentru a pregăti înlocuirea retragerii țevilor de țevi și cabluri și canale de garnitură.

Troliuri HydroGuide HG20

Cu o forță de 18,144 kg troliu trăgând HammerHead® HydroGuide® H20 poate face cu sarcini mai lungi și mai mari, de la 8 “la 30” (762 mm până la 200 de) în diametru.


 

HydroGuide ® dispozitive de ridicare sunt proiectate pentru a maximiza eficiența și a minimiza timpul de instalare în cazul montării țeavă în țeavă, cu și fără să ridice un diametru de ieșire trăgând cablurile și conductele. Hammerhead ofera trei modele, cu cinci tone corespunzătoare unei forțe de tracțiune – HG5; 12 tone forța de tracțiune – HG12 și 20 de tone de forță de tracțiune – HG20, pentru a face față cu o gamă largă de sarcini: de la 6 “la 30” (152 mm până la 762 mm) în diametru.

trenchless_winches_image3

Concepute special pentru utilizarea în companiile implicate cu fixare și ridicați utilități troliuri pentru Hammerhead conducta de săpătură și de cablu “Hydroguide” utilizatori finali un nivel ofertă ridicat de calitate, performanță și fiabilitate în operațiile de fixare și ridicați țevi de descărcare și de cabluri în deja stabilite rute.

Toate troliuri sunt complet închise și echipate cu stabilizatori pentru sarcini mari și motoarele diesel de înaltă eficiență ca standard.

În intervalul de “Hydroguide”, care include 2,5, 5,12 și 20 de vinciuri tone sunt echipate cu dispozitive de măsurare a vitezei liniare și de pârghie pentru a controla direcția de troliu.

Motorul este complet separat de mecanismul troliu și este izolat cu spumă izolată fonic. Aceasta este o parte din echipamentul standard și de a asigura un nivel de zgomot redus și o siguranță sporită operatorului permițând în același timp un acces facil pentru operarea și întreținerea stațiilor de lucru.

Proiectat special pentru industria de săpătură, vinciuri HydroGuide poate efectua introducerea țevii în creșterea producției de conducte și de rupere a conductei vechi, fără a crește diametrul de ieșire și smulgerea cablurilor și a țevilor din conductele existente și noi.

 

lebedki-image2

Echipamente suplimentare pentru gama vinciurilor HydroGuide ® include:

  • Se descarcă datele de la troliu, prin intermediul stick de memorie USB sau imprimantă portabilă furnizează informații cu privire la distanța și forța aplicată pentru a trage coarda;
  • “Încărcare completă” vă permite să setați sarcina maximă a troliului care previne suprasolicitării montat pe țeavă bezizkopnen metoda sau prin cablu;
  • Gama de seturi de extensie telescopice reglabile pentru puțin adânci și șanțuri adânci;
  • Dispozitive hidraulice de sprijin auto implementarea boom-ul de troliu – oferit pentru HG12 “Hydroguide”.

 

Contacteaza-ne

 

 

Лебедки HydroGuide

literatură și specificații suplimentare

Aici veți găsi caracteristici de bază, specificații tehnice, fotografii, etc.

DESCARCĂ CATALOG 1 DESCARCĂ CATALOG 2