Sisteme electronice de ghidare

Sisteme electronice de ghidare 8500

Noul sistem de ghidare Subsite 8500 constând din dispozitiv de urmărire 8500T, afișare și 8500D Transceiver Seria 850 este un sistem modern și visokotochnostnaelektronna de orientare, care este în mod surprinzător de ușor de utilizat. interrfeys sale intuitiv este ușor de înțeles de imagini fără simboluri misterioase care necesită o formare suplimentară. În timp ce prin procesul de urmărire, instruindu-vă cum să setați de emisie-recepție, veți găsi că sistemul de rutare 8500 este de neegalat pe piata.

Locator-system-8500Parametrii de bază:

  • Moduri: 1.75 / 11.2 kHz
  • Rotatie: 60 de posturi
  • Pas: 0,1% sau unități de 1%
  • Adâncime: 9.1-18.3 m
  • Receptor baterie: aproximativ 20 de ore
  • emițător baterie: 10/20 ore aproximativ.

 

O orientare electronică RECON sistem TK ™TK-Recon

Caracteristici ale sistemului de direcție Subsite® TK RECON dovedit performanta cu doua metode pentru localizarea (walkover și Drill-To ™), care facilitează operatorilor calificați și novice. In plus, numai TK RECON vă permite să efectuați reglaje cu ajutorul GPS. Cu industria de vârf adâncime de până la 33 de metri și noi caracteristici, inclusiv un program de radio îmbunătățit cu securitate sporită pentru interferențe și transfer mai rapid de informații, puteți fi mai productiv și eficient la fiecare șantier.

 

Transmițătoare de sistem de ghidare electronice

Transmițătoare Ditch Witch sunt la fel de sănătos ca și de încredere în furnizarea de date cale a găurii de sondă. sfaturi din cauciuc, contactele securizate pentru baterii și arcuri duble în baterii de sloturi asigura o mai mare protecție împotriva șocurilor și a vibrațiilor și a crește calitatea generală a performanței. transmitator nostru cel mai dur, 88B, are o carcasă rezistentă la impact mai mare compozit antenă și arcuri mai rigide a bateriei, ceea ce reduce interferența.

Locator-system-transmitatorParametrii de bază:

  • Rotatie: 12/60 pozitiile
  • Pas: 0,1 / 1% inkremennti
  • Adâncime: 9.1-21.3 m
  • Baterie: 14 până la 60 de ore, după aproximativ

 

Sistemul de management al Traclocator-system-tracPlanificarea avansului de foraj economisește timp, bani și reduce complicațiile. TMS Plus Ditch Witch, sistem de management bazat pe Windows®, puteți planifica găuri de sondă pent
ru a urmări în timp real și imprima un sondaj sau o hartă a instalațiilor realizate atunci când a terminat.

 

literatură și specificații suplimentare

Aici veți găsi caracteristici de bază, specificații tehnice, fotografii, etc.

DESCARCĂ CATALOGUL UTIL