HYDRALINER™ SISTEME DE PLACARE CONDUCTE DE LA HAMMERHEAD® – TAMBUR DIN OTEL HYDRA

Construcție durabilă din oțel inoxidabil

Construcție din oțel inoxidabil înseamnă că acestea sunt ușor de întreținut și nu corodează. Linia canistrelor din oțel inoxidabil de inversare este situat convenabil pol cu ​​role pentru a facilita încărcarea materialului de acoperire și o fereastră de vizualizare mare pentru monitorizarea ușoară a procesului de inversare.

Abur, apă caldă, aer / mediu

Coaceti – l pe drumul spre un tambur!
tobe , din oțel inoxidabil face față cu ușurință temperaturile ridicate necesare pentru întărire a aburului, astfel încât să le puteți folosi pentru tot ceea ce este necesar de locul de muncă sau de preferință personală.

Trei dimensiuni tobe, satisfacerea nevoilor dumneavoastră:

МИНИ-HYDRA СТОМАНЕН БАРАБАН

Tambur din otel Mini-HYDRA

Conceput pentru pivnițe acces ușor și spații închise. Tambur Mini-Hydra poate fi mic, dar se poate transforma 50 de picioare Hammerhead etanșant cu doar o singură aplicație. Mini-Hydra are mai multă putere și performanță.

 

HYDRA СТОМАНЕН БАРАБАН

Tambur de oțel HYDRA

tambur nostru standard , proiectat pentru nevoile comune legate de sigiliu. Hydra
poate stoca până la 100 de picioare agent de etanșare.

 

СУПЕР HYDRA СТОМАНЕН БАРАБАН

Tambur de oțel SUPER-HYDRA

Pentru aceste sarcini lungi sau conducte de mari dimensiuni Super-Hydra poate stoca până la 180 de picioare agent de etanșare. Super Hydra poate fi, de asemenea, echipat cu un motor electric suplimentar pentru a simplifica garniturii de încărcare.

 

Contacteaza-ne