Sistem de placare cu intarire pe loc – reabilitare laterala fara sapatura de conducte HYDRALINER® CIPP

Безизкопна рехабилитация CIPP

 

HydraLiner căptușeală laterală

Procesul de reabilitare HydraLiner poate fi utilizată în numeroase aplicații și presiunea gravitațională ca sistemul de canalizare, sanitare Colector apa de ploaie, proces de conducte, cabluri si sisteme de ventilatie. Sistemele noastre vă permit să repare țevile sparte sau rupte pentru a elimina rădăcinile pentru a conecta lipsă secțiuni tubulare și a opri infiltrarea și eksfiltratsiyata. Sistemul poate fi utilizat cu aproape toate materialele de conducte, inclusiv argila, piese turnate, PVC, ABS si beton .. Sistemele HydraLiner pot reabilita liniile cu 22 °, 45 ° și 90 ° coturi largi și schimbări în diametrul conductelor. În timp ce proiectele convenționale legate de deschiderea, tăiere și de înlocuire poate dura până la câteva zile, plus costul de recuperare a materialelor reciclabile proiecte de placari cu HydraLiner pot fi completate într-o zi.

Sistem lateral de reabilitare fără săparea pentru întărirea locului HydraLiner

Odată ce linia este curat, ea a apărut și înregistrată. Este materialul apoi măsurat HydraLiner, tăiate la lungime pe site-ul de locuri de muncă și de a atașa o pompă de vid pentru a îndepărta aerul prezent și pentru a facilita procesul de umezire. Se măsoară rășina cu două componente, fără stiren-, și se toarnă în incintă. Incinta este umed și înfășurat în HydraLiner inversiune de cilindru. Apoi, mantaua se transformă în țeava, permițând epoxidice să se conecteze și stick la conducta principală și reabilitată a creat o linie continuă, fără conexiuni. Toate lucrările se efectuează în conformitate cu standardul ASTM F 1216 industrie practica standard pentru reabilitarea conductelor si a tuburilor existente, prin inversie și întărire de rășină tub impregnat.

Hammerhead, partenerul lor in lucrari de trenchless

Vom fi de până la tine la fiecare pas de-a lungul drum. Hammerhead poate furniza toate echipamentele necesare și asistență ca parte din pachetul standard, – de la accesorii și formare în instalațiile actuale de asistență tehnică permanentă. Va punem la dispozitie toate de formare și sprijin aveți nevoie, deoarece

Nu există nici un loc confuze sau costuri ascunse. Hammerhead este angajat de a fi partenerul lor in reabilitarea si inlocuirea săpătură.

 

Procesul CIPP – se confruntă cu o întărire a poziției

Saturat cu rășină pâslă tub din țesătură de poliester cu fibra de sticla sau multe alte materiale adecvate pentru impregnarea rășinii este inversată sau tras în conducta deteriorat. Acest lucru se face de obicei în punctul de acces superior (gaura sau șanț). De asemenea, este posibilă inversarea căptușire-up (de ex. Un punct de acces redus), dar aici riscul este mai mare. punând eventual garnitură de acces mai mic punct până la un capăt orb, dar aduce cu ea cel mai mare risc de toate metodele de instalare pentru CIPP. În acest proces de săpătură includ puțin sau deloc excavare, ceea ce face potential mai rentabilă și metodă mai puțin distructive, în comparație cu metodele tradiționale pentru repararea țevilor, de tipul “excavare și înlocuire.” Incinta poate fi plătită de apă sau aer. Este necesar pentru presiunea de inversare poate fi realizată prin vase sub presiune, scheletice sau “bloc Chip”. apă caldă, lumină uscare UV prin aer sau abur ambiant de întărire este utilizat pentru a întări rășina și să formeze un bine fără racorduri și coroziune țeavă nou rezistent. Deservire tehnica de linii orizontale sunt recuperate dispozitive de tăiere Robot controlate intern în conducte cu diametru mare. diametre mai mici (100 mm) poate fi deschis la distanță, dar de obicei ele sunt montate din nou, prin excavare. Acestea pot fi sigilate prin garnituri suplimentare la conexiunea laterală (lateral Junction Repair) sau rășină T-Liner utilizate, și de obicei este un poliester. Din moment ce toate rășinile sunt în scădere și posibile de conectare la canal, care are o grăsime între noua linie și gazdă conducta CIPP există spațiu inelar. În toate instalațiile există spațiu inelar doar într-o parte este mai mare. Cel mai eficient mod de a preveni intrarea apei în spațiul inelar și vice-versa, și revenirea în fluxul de deșeuri este prin tehnologia de garnitură de etanșare. La marginile conductei gazdă și legăturile laterale pot fi introduse garnituri fabricate din material absorbant de apă (hidrofil). ASTM F2561 este standardul actual industrie pentru căptușirea conectarea la conducta principală orizontale prin metoda de vindecare la fața locului. aparat de fotografiat reabilitata apoi inspectat cu camera de supraveghere video (CCTV). CIPP este considerată o tehnologie săpătură.

Pe măsură ce tehnologia săpătură CIPP nu necesita lucrari de excavare pentru reabilitarea conductei care scurgeri sau are încălcări structurale. În funcție de cerințele de proiectare, pot fi făcute excavații, dar căptușeala este adesea plasat într-un arbore sau un alt punct de acces disponibile. Ceva mai mare de 60 “, trebuie să fie excavate pentru a efectua instalarea. In aceste cazuri, căptușeala este montată, ca un loc umectată. În cazul de salubrizare, conexiuni laterale, de asemenea, recuperarea fără șanțuri de un dispozitiv cu un control de la distanță, care a străpuns o gaură în căptușeala de la punctul de conectare laterală. În cazul în care este mai mare de 24 “și este recuperat în siguranță unele braț legătură laterală. CIPP are un interior neted, fără conexiuni. Cu toate că CIPP poate repara conducte cu coturi, aceasta trebuie să se țină cont de limitările proiectului, pentru a evita ridarea și întindere. CIPP poate reduce în mod eficient de infiltrare și scurgerile în sistemele de țevi fără săpat.

 

Contacteaza-ne