Înlocuirea ramificațiilor de canalizare în construcții

подмяна на отклонения

Pentru a satisface nevoia crescută pentru construirea deviații de canalizare instalatorilor sunt de cotitură la tehnologii trenchless. de înlocuire a abaterilor pot săpătură poate salva clienții neplăcut de înlocuire efecte secundare de carieră deschise și, în același timp, pentru a extinde afacerea. Sistemul de a inlocui conducte de serviciu HammerHead® PortaBurst® este metoda portabil, ieftin și eficient pentru înlocuirea mărime anormală 2 “la 6” (5 până la 15 cm), timp minim și spre deosebire de furnir, noua conducta poate fi aceeași sau dimensiuni mai mari decât ultima.

De înaltă performanță

Sistemul PortaBurst Geneza 2 include 3 elemente care pot fi asamblate într-un șanț în câteva minute. PortaBurst Lightning, proiectat pentru a funcționa în șanțuri puțin adânci și abateri sunt realizate manual, este împărțit în patru elemente de lumină pentru asamblare și demontare ușoară. Atunci când sistemul este în funcțiune, viteza de până la 12 ft / min (3,5 m / min) oferă o instalare rapidă și eficientă.

Grija pentru mediu

Sistemele PortaBurst necesită gropi mici, ceea ce reduce volumul de excavare și perturbări ale suprafeței, care rezultă în proiecte cu impact redus asupra mediului.

Flexibilitate

Produsele din linia PortaBurst funcționează la presiune joasă, permițându-vă să lucrați sau auto-alimentat, sau orice unitate care furnizează 3000 psi și un minim de 13 de debit gpm.

Creștere de afaceri

Deoarece sistemele de PortaBurst crește eficiența și productivitatea, cu o planificare adecvată, puteți înlocui mai mult de o deviație pe zi, crescând profitul.

Widener cu Quick Grip®

Design-ul unic vă permite să conectați rapid proshiritelya cu țeavă HDPE, fără scule de mana. În comparație cu alte mânere, Grip Quick economisi timp și pentru a crește productivitatea.

Oameni, Service și suport

Timp de decenii Hammerhead conduce industria în oferirea de soluții inovatoare pentru clienții fără săpătură. Nu există nici două proiecte identice, astfel încât echipa noastră dedicată de experți din industrie creează soluții personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră. În plus, o Hammerhead rețea globală sunt disponibile după achiziționare. În condiții de câmp, prin telefon sau la birou – puteți conta pe Hammerhead pentru a fi partenerul tau de incredere.

 

 

 

Сградни отклонения

Literatură și specificații suplimentare

Aici veți găsi caracteristici de bază, specificații tehnice, fotografii, etc.

CATALOG DE DESCĂRCARE