Înlocuire statică a conductei în conductă HB3038

 

statichna podmqna_hb3038

HYDROBURST HB3038

Sistemul static de înlocuire a conductelor HammerHead® HB3038 este special conceput pentru a înlocui dimensiunile vodooprovodi și conductelor de la 2 “până la 6” (50 mm la 150 mm). HB3038 este un foarte eficient și ușor de utilizat. Dimensiunea compactă permite dimensiunile minime ale șanțului. Este ușor de conectare cu numai două furtunuri hidraulice și conectoare rapide. Cu 30 de tone de retragere forță, țevi îndoite HB3038 materiale utilizate cel mai frecvent.

Eficiență ridicată

Nabil și descarcă boom-ul este operat de un singur levier, ceea ce implică un control ușor al unui operator.

De înaltă performanță

O sarcină tipică, cu o lungime de 400 ‘(122 m) se desfășoară timp de două ore, inclusiv instalarea și descărcare.

Rotund dovedit

Hammerhead utilizate tije cu sgbolki care sunt dovedite în industria de petrol și orizontale. tije noastre cu un diametru mai mic sunt, de asemenea, mai ușor în grămezi țevi înfundate ale modelelor concurente.

Boom-ul de asamblare

HB3038 folosind filet tip tijă API. Această soluție a dovedit tolera tensiunile care apar la trecerea prin viraje, înecat și sa prăbușit țevi, spre deosebire de rotund competitivă, cu o potrivire vrac, care poate ceda și de a deconecta.

Unelte

cuțite special concepute sunt disponibile pentru a înlocui 3 “(76 mm), 4” (102 mm), și 6 “(152 mm), țevi din oțel sau fontă ductilă.

 

statichna podmqna_hb3038_thumb

Literatură și specificații suplimentare

Aici veți găsi caracteristici de bază, specificații tehnice, fotografii, etc.

CATALOG DE DESCĂRCARE