Înlocuire statică a conductei în conductă HB175

 

statichna podmqna_hb175

HYDROBURST HB175

Cu cea mai mare putere de desen în sistemul său de clasă statică pentru înlocuirea țevilor HammerHead® HB175 are o rezistență brută și flexibilitate pentru a înlocui 8 “(200 mm) până la 24” autostrăzi (600 mm) de apă, canalizare și gaz cu ușurință . Prin facilitarea solicitărilor operatorului și boom-ul de stocare la bord, HB175 sugerează o treabă ușoară cu un singur operator.

Stabilizatori hidraulici

Șapte cric hidraulic pentru controlul pantei, precum și din spate și lateral, orientați mașină în raport cu axa structurii existente. Ajustări pot fi realizate în procesul de înlocuire a conductelor într-o schimbare în condițiile fără a întrerupe procesul.

Rotund dovedit

Filet tip de conexiune API tolera tensiunile întâlnite la trecerea prin viraje contaminate sau țevi restrânse, în comparație cu compușii liberi, care pot ceda.

Asistarea cu un cuplu

Hammerhead oferă singura mașină pentru înlocuirea țevilor, care combină puterea cu un cuplu de stabilire a boom-ul care vă permite să facă drum prin conducte și contaminate prăbușite.

Fălcile de prindere tije

Echipamente standard pentru sisteme statice pentru înlocuirea țevilor Hammerhead, fălci pentru bare de strângere oferă tije tensiune constantă, alunecarea eliminând și crește productivitatea.

Boom-ul automat de rotație

Aparatului suplimentar se transformă rotund și dezvoltă 800 ft-lb (1085 Nm) de cuplu și crește productivitatea.

Accesorii

Hammerhead oferă o gamă largă de instrumente pentru diverse proiecte care să înlocuiască țevile. Există, de asemenea, cuțite pentru materiale de bază non-friabile, cum ar fi fonta si otel.

 

 

statichna podmqna_hb175_thumb

Literatură și specificații suplimentare

Aici veți găsi caracteristici de bază, specificații tehnice, fotografii, etc.

CATALOG DE DESCĂRCARE