Înlocuire statică a conductei în conductă HB125

 

statichna podmqna_hb125

HYDROBURST HB125

Sistemul static pentru a înlocui conducta din țeavă HammerHead® HB125 oferă o mașină care este suficient de flexibil pentru a înlocui o gamă largă de conducte de apă, canalizare și gaze, cu un diametru de 6 “(150 mm) până la 20” (500 mm). Conceput pentru performanță, HB125 oferă 125 de tone de forță de descărcare mai mult de competitorii săi direcți.

De înaltă performanță

Ușurința de utilizare de către un operator de secunde, timp singură placă caseta shtangi19 bara de descărcări permit HB125 pentru a efectua o sarcina cu o lungime de 400 ‘(123 m), inclusiv instalarea și descărcarea de doar 3:00.

Stabilizatori hidraulici

Cinci cricuri hidraulice de nivelare și reglați aparatul la unghiul dorit și să asigure alinierea la instalația existentă. Ajustări pot fi făcute în timpul înlocuirii în condiții de caz, fără a întrerupe procesul.

Rotund dovedit

Hammerhead utilizează bare tratate termic, care este cel mai usor din clasa sa. Compus de tip API tolera tensiunile întâlnite la trecerea prin viraje și sa prăbușit țevi, în comparație cu soluțiile cu conexiune gratuită, care poate ceda.

Cu ajutorul cuplului

Hammerhead oferă singura mașină pentru înlocuirea țevilor, care combină forța echimoze și un cuplu de stabilire a brațului, permițându-vă conducte de drum prin prăbușite.

Fălcile de prindere tije

Echipamente standard pentru sisteme statice pentru înlocuirea țevilor Hammerhead, tije de blocare ale dispozitivului asigură o tensiune constantă pe tijele, eliminând alunecarea și creșterea productivității.

Boom-ul automat de rotație

Rapid rândul său, a rundă și a dezvoltat cu 800 ft-lb (1085 Nm) de cuplu, mărind astfel productivitatea.

Accesorii

Hammerhead oferă o gamă largă de instrumente pentru diferite proiecte. Există, de asemenea, cuțite pentru materiale de bază non-friabile, cum ar fi fonta si otel.

 

statichna podmqna_hb125_thumb

Literatură și specificații suplimentare

Aici veți găsi caracteristici de bază, specificații tehnice, fotografii, etc.

CATALOG DE DESCĂRCARE