Înlocuire statică a conductei în conductă HB100

 

statichna podmqna_hb100

HYDROBURST HB100

Sistemul static de înlocuire a conductelor de HammerHead® HB100 oferă 100 de tone de descărcare de tracțiune – 25% mai multă putere într-un pachet mai mic – cel mai mult în clasa sa. HB100 are puterea de a înlocui conductele de apă, de canalizare și de gaze cu diametrul de până la 16 “(400 mm), dar este suficient de compact pentru a face față cu țevi, cu un diametru de 3” (75 mm).

Pushover

Toate funcțiile sunt controlate de două pârghii – fără precedent în edrotonazhnite sisteme statice de înlocuire a conductelor.

De înaltă performanță

Ușor de utilizat de către un singur operator și spațiu pentru 50 de metri tije permit HB100 să-și îndeplinească proiect, cu o lungime de 400 ‘(123 m), inclusiv retragerea, în mai puțin de 2 ore.

Stabilizatori hidraulici

cricuri hidraulice suplimentare pentru a permite nivelare pentru a realiza alinierea cu țeava existentă. Ajustări pot fi făcute în timpul forării unei schimbări în condiții, fără a întrerupe procesul.

Dovedit boom-ul de construcție

Hammerhead utilizate, tije tratate care cantaresc numai 12 kg. Compușii de tip API este incarcatura mâner în împingerea țevilor viraje și sa prăbușit, în comparație cu barbells compuși liberi, care pot ceda și de a deconecta.

Fălcile de prindere tije

Standard static Sistemele de înlocuire Hammerhead ghearelor de prindere a barelor aplicate de sarcină constantă pe tijele, creșterea productivității.

Boom-ul automat de rotație

Dispozitivul de suplimentar pentru a roti brațul se poate transforma și dezvolta conexiuni filetate, cu 339 Nm de cuplu și, astfel, crește productivitatea.

Accesorii

Hammerhead oferă o gamă largă de instrumente pentru diverse proiecte care să înlocuiască țevile. Există, de asemenea, cuțite pentru materiale de bază non-friabile, cum ar fi fonta si otel.

 

 

statichna podmqna_hb100_thumb
Literatură și specificații suplimentare

Aici veți găsi caracteristici de bază, specificații tehnice, fotografii, etc.

CATALOG DE DESCĂRCARE