Tehnologii fară săpare la înlocuire statică a conductei în conductă

Înlocuire statică a conductei în conductă HB100

Sistemul static de înlocuire a conductelor de HammerHead® HB100 oferă 100 de tone de descărcare de tracțiune – 25% mai multă putere într-un pachet mai mic – cel mai mult în clasa sa.

Înlocuire statică a conductei în conductă HB125

Sistemul static pentru a înlocui conducta din țeavă HammerHead® HB125 oferă o mașină care este suficient de flexibil pentru a înlocui o gamă largă de conducte de apă, canalizare și gaze, cu un diametru de 6 “(150 mm) până la 20” (500 mm).

Înlocuire statică a conductei în conductă HB175

Cu cea mai mare putere de desen în sistemul său de clasă statică pentru înlocuirea țevilor HammerHead® HB175 are o rezistență brută și flexibilitate pentru a înlocui 8 “(200 mm) până la 24” autostrăzi (600 mm) de apă, canalizare și gaz cu ușurință .


Înlocuire statică a conductei în conductă HB3038

Sistemul static de înlocuire a conductelor HammerHead® HB3038 este proiectat special pentru înlocuirea rețelei de alimentare cu apă și a conductelor de gaz în dimensiuni de la 2 “până la 6” (50 mm la 150 mm).

Înlocuire statică a conductei în conductă HB5058

Sistemul static de înlocuire a conductelor HammerHead® HB5058 este proiectat special pentru înlocuirea rețelei de alimentare cu apă și a conductelor de gaz în dimensiuni de la 4 “la 10” (102 mm la 250 mm).


 

Constructorii și birourile municipale din întreaga lume utilizate echipamente pentru înlocuirea statică a țevilor HammerHead® ca o metodă eficientă de înlocuire a conductelor de apă, gaz și canalizare existente. La schimbarea păstrând traiectoria infrastructurii existente, reducând riscul de deteriorare a altor infrastructuri și a reduce până la 85% în comparație cu metodele de excavare deschise. tehnologie de vârf Hammerhead cu tehnologii și capacități care sporesc productivitatea dovedite.

Linia de produse larg

Hammerhead Bursting ofera mai mult de 15 statice, pneumatice și hidraulice mașini de model de înlocuire a tubului în săpătură tub capabil de a face cu diametrul țevii de la 50mm la săpătură 762mm și mai mari. Indiferent de situație, propunem un sistem de înlocuire a conductei în săpătură țeavă pentru a satisface nevoile dumneavoastră și depăși așteptările dumneavoastră.

Boom constructii

tije sunt întărite cele mai ușoare și cele mai profitabile din industrie.

Unelte

Hammerhead oferă o gamă largă de instrumente pentru nevoile dumneavoastra, iar echipa noastră de inginerie pot proiecta instrumente specializate.

De înaltă performanță

operare simplă și cutie boom-ul poziționat permite lucrul cu un singur operator.

Stabilizatori hidraulici

Hammerhead oferă stabilizatori hidraulice pentru sistemele statice înlocuiți mai mult de 100 de tone, în scopul de a menține o pantă constantă în timpul înlocuirii.

Rotund dovedit

Noastre compuși de tip API nu va ceda la țevile înfundate sau restrânse, spre deosebire de soluții competitive cu fire libere care pot fi deconectate.

Accesorii

Hammerhead oferă o gamă largă de instrumente pentru diferite proiecte. Există, conducte de cuțite materiale netroshlivi, cum ar fi oțelul și fonta ductilă. Hammerhead poate produce instrumente și personalizate pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

Oameni, Service și suport

Timp de decenii Hammerhead conduce industria în oferirea de soluții inovatoare fără săpătură. Nu există nici două proiecte identice, astfel încât echipa noastră dedicată de experți creează soluții personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră. O retea globala de dealeri, suntem disponibile după cumpărare – fie că este vorba un obiect în birou sau pe telefon – puteți conta pe Hammerhead pentru a fi partenerul tau de incredere.