Tehnologii fară săpare la înlocuire pneumatică a conductei în conductă

пневматична подмяна на тръба в тръба

 

Sisteme de tuburi de schimb în HammerHead® tub utilizat la nivel mondial ca o metodă eficientă de înlocuire a rețelelor compostabile, învechite mari de canalizare, apă și gaz. țeavă de înlocuire în conducta urmează calea instalațiilor existente, reducerea riscului de accident vascular cerebral și de a elimina până la 85% din excavare în comparație cu metodele deschise. Hammerhead conduce industria cu tehnologie dovedită și caracteristici proiectate pentru a crește productivitatea.

Oricare ar fi cerințele de sarcina dvs. de înlocuire de conducte, Hammerhead va ajuta să reușească. Sisteme pneumatice de înlocuire a tubului în Hammerhead tub pregătit pentru condițiile specifice ale site-ului.

Linia de produse larg

Hammerhead oferă opt model de țeavă de înlocuire în conducta 5 “la 24” (130 până la 600 mm), capabil de a face tuburi cu diametrul de 6 “la 30” (150 până la 762 mm). Noi oferim, de asemenea, 12 și 20 de tone vinciuri cu caracteristici care nu se găsesc pe modele competitive.

Pluggers

Mașinile noastre sunt proiectate să se ocupe de cele mai dure sarcini pentru înlocuirea țevilor cu caracteristici pe care nu le vor găsi pe modele competitive. Ca un sistem patentat și fiabil de Wheeling, aer adevărat, care este controlat de la suprafață. Inversul de blocare patentat oferă 200% mai multa putere decat modelele de apucare competitive și cel mai sigur compus coada pe piață.

Vinciuri

Vinciuri Hammerhead HydroGuide® sunt proiectate pentru a obține o eficiență maximă la timpul minim de reglare. vinciuri noastre dovedit a rezista la sarcini ridicate în înlocuire a conductelor și asigură o tensiune de întindere constantă pe întreaga lungime a retragerii, viteza este controlată automat.

Accesorii

Hammerhead oferă o gamă largă de instrumente pentru diferite proiecte I de înlocuire a conductelor și echipa noastră de inginerie este capabil de a crea instrumente personalizate pentru nevoile dvs. exacte.

Oameni, Service și suport

Timp de decenii Hammerhead conduce industria în oferirea de soluții inovatoare fără săpătură. Nu există nici două proiecte identice, astfel încât echipa noastră dedicată de experți din industrie a lucra cu tine pentru a dezvolta soluții personalizate pentru a satisface nevoile dumneavoastra. Cu o retea globala de dealeri, suntem disponibile după cumpărare – fie că este vorba în domeniu, prin telefon sau la birou – puteți conta pe Hammerhead pentru a fi partenerul tau de incredere.

 

 

Подмяна на тръба в тръба

Literatură și specificații suplimentare

Aici veți găsi caracteristici de bază, specificații tehnice, fotografii, etc.

CATALOG DE DESCĂRCARE