Tehnologii fără săpare la înlocuirea conductei în conductă

Înlocuire statică a conductei în conductă

Constructorii și birourile municipale din întreaga lume utilizate echipamente pentru înlocuirea statică a țevilor HammerHead® ca o metodă eficientă de înlocuire a conductelor de apă, gaz și canalizare existente.

Înlocuire pneumatică a conductei în conductă

Sisteme de tuburi de schimb în HammerHead® tub utilizat la nivel mondial ca o metodă eficientă de înlocuire a rețelelor compostabile, învechite mari de canalizare, apă și gaz.

Ramificații în construcții

Pentru a satisface nevoia crescută pentru construirea deviații de canalizare instalatorilor sunt de cotitură la tehnologii trenchless.


Municipalități și companii recunosc metoda de foraj orizontal pentru a înlocui tubul într-un tub ca o metodă eficace și eficientă pentru înlocuirea canale colectoare învechite și subdimensionate, apă sau gaz. Toți au apelat la Hammerhead Bursting, No. 1 furnizor de mașini de înlocuire a vechilor conducte săpătură prin conducta metoda în țeavă.

Hammerhead Bursting este lider industria cu mașini inovatoare și fiabile pentru înlocuirea țevii sapatura într-un tub. Dar nu se opresc aici. De asemenea, oferim servicii de neegalat și de sprijin, pentru a vă asigura că proiectul de țeavă de înlocuire a săpătură în țeavă este de succes. Sfaturi gratuit în timpul antrenamentului facilitate la serviciul de zi cu zi, Hammerhead Bursting este partenerul fidel pentru a înlocui tubul într-un tub.

Extinse Linie de produse

Hammerhead Bursting ofera mai mult de 15 statice, pneumatice și hidraulice mașini de model de înlocuire a tubului în săpătură tub capabil de a face cu diametrul țevii de la 50mm la săpătură 762mm și mai mari. Indiferent de situație, propunem un sistem de înlocuire a conductei în săpătură țeavă pentru a satisface nevoile dumneavoastră și depăși așteptările dumneavoastră.

Productivitate ridicată

Mașini de înlocuire a țevii în săpătură țeavă Hammerhead Bursting sunt proiectate pentru a oferi un nivel înalt de performanță, în scopul de a finaliza proiectele dvs. trenchless la timp și în limitele bugetului.

Siguranță

Mașini pentru a înlocui Hammerhead Debordând tubul într-un tub proiectat să se ocupe de înlocuirea săpătură cea mai dificilă a conductelor, care prezintă performanțe excepționale, cu caracteristici pe care nu se va găsi pe modele competitive.

Curat

Înlocuirea de conducte de către mașini săpătură țeavă de schimb în țeavă Hammerhead Bursting reduce cantitatea de excavare și încălcări conexe ale suprafețelor, ceea ce duce la un design de mediu și de impact social.

Accesorii

Hammerhead Bursting oferă o gamă largă de instrumente pentru diferite tipuri de proiecte de înlocuire țeavă sapatura într-un tub. Echipa noastra poate oferi instrumente personalizate care corespund nevoilor dumneavoastra.

Persoanelor, serviciilor și suport

Timp de decenii Hammerhead este o companie lider în domeniul soluțiilor inovatoare pentru fixare și ridicați foraj orizontal. Nu există proiecte similare, astfel încât echipa noastră dedicată de experți creează soluții personalizate pentru nevoile dumneavoastra. Cu rețeaua noastră de dealeri, suntem aici pentru a vă sprijini după ce ați cumpărat produsul nostru. Dacă la locul de muncă, prin telefon sau la birou, vă puteți baza pe noi ca un partener de încredere.

 

bursting1

 

 

podmqna na tryba v tryba_thumb

Literatură și specificații suplimentare

Aici veți găsi caracteristici de bază, specificații tehnice, fotografii, etc.

CATALOG DE DESCĂRCARE

 

Contacteaza-ne