Ciocane pneumatice pentru baterea conductelor de cuvelaj

Ramming_LandingPage

 

Tevi pneumatice de Hammerhead în strat conduce industria cu fiabilitatea și întreținere ușoară. mașinile noastre sunt proiectate să se ocupe de cele mai dure proiecte cu ușurință, cu caracteristicile pe care nu se va găsi pe modele competitive. Va oferim 10 modele cu dimensiuni de la 4 “la 34” (102 mm la 860 mm), capabil să facă țevi cu diametrul de 4 “pana la 144” (102 mm până la 3657 mm).

Management al aerului

Toate mașinile ingrasare Hammerhead mai mari de 7 “(180 mm) au brevetat și sistem fiabil de aer adevărat inversă fără mecanism intern. Turn-ul funcție este controlată de la suprafață, ceea ce face mai ușor pentru a elibera aparatul din ghearele de prindere.

Flexibilitate

Toate ciocane pneumatice de împachetare Hammerhead Pipe Ramming, pot fi ușor adaptate pentru diferite aplicații – echimoze pe carcasa, înlocuirea țevii în țeavă (țeavă de spargere), ajutorul de foraj orizontal dirijat (HDD Assist) și stivele pe verticală . Toate aceste aplicații vă garantează flexibilitate și o gamă largă de proiecte care pot fi rulate.

Revers blocare

Inversul de blocare brevetat este cartela de asteptare de mașini de găurit Hammerhead. Acesta oferă până la 200% mai multă putere decât modelele de apucare competitive și este compus din cel mai sigur pe piață.

Inele de uzură cu percuție

Cartușul de monolit conține un set de inele de uzură care elimina contactul metal-metal, care asigură menținerea performanței în timp.

Fălci de prindere

Mașinile nabil Hammerhead sunt plasate în fălcile de prindere (pensete), care reduce timpul de preparare și de finisare. Fălcile furnizează ținte 6 “(152 mm) se suprapun cu tubul, care realizează o prindere sigură pe nas a mașinii la conducta, ceea ce elimină necesitatea de sprijin, care economisește timp.

Ascensoare fălci

Pentru maxilare mai mari Hammerhead oferă ascensoare pentru transport convenabil, încărcarea și descărcarea de fălci.

Accesorii

Hammerhead oferă o gamă largă de accesorii pentru piloni de țeavă, ca sisteme de ungere, sigilii, stivuitoare echilibrate fălci. Toate, în scopul de a facilita următoarea sarcină.

images_stories_123pr

 

 

Статична подмяна на тръба в тръба HB100

literatură și specificații suplimentare

Aici veți găsi caracteristici de bază, specificații tehnice, fotografii, etc.

DESCARCĂ CATALOGULгUTIL