Ciocane pneumatice HDD Assist pentru foraje orizontale

HDD assist

 

Mai mulți interpreți de foraj orizontal este direcționarea în funcție de HammerHead® stivele pneumatice atunci când aveți nevoie pentru a trage echipament de foraj sau pentru a salva tubul descărcat din cauza unui blocaj. piling noastre sunt ideale pentru a ajuta la retragerea produsului, îndepărtarea echipamentului de foraj și a cazurilor de conducte. Hammerhead este de gardă 24/7 atunci când este necesar pentru a salva proiectul de foraj.

 

hdd assist 1

HDD pullback asista
instrumente Nabil pot fi folosite pentru a aborda condițiile de blocaj hidraulic în procesul de tragere înapoi. În cazul în care conducta de blocaje la desenul opus, țeava este atașat de percuție și stivele ajuta la eliberarea tubului. Această percuție poate fi utilizat în timpul procesului de tragere înapoi pentru menținerea mișcării tubului și pentru a preveni tensiuni înalte.

 

HDD assist 2

Piling țeavă de conducere

țevi de plumb utilizate în foraj orizontal în condiții grele de sol. Conducta de plumb ciocnit prin zona în care solul este greu, unghiul dorit. Această secțiune oferă frecare redusă pentru inducerea în eroare a echipamentului în soluri pietroase și retragerea produsului.

 

 

HDD assist 3

Demontarea tuburilor

tuburile multifilare pot fi îndepărtate pentru a efectua un alt foraj. În retragere a produsului în pretenții este atașat la stâlpi de țeavă. Forța de lovire a piling, împreună cu o forță statică a mașinii de desen este utilizat pentru a elimina conducta blocat.

 

HDD assist 4

Recuperarea echipament de foraj

Piling poate fi folosit pentru a salva echipamente de foraj scumpe prins. Masina Nabil este atașat la adaptor și impactul forței de echipamente de foraj realizat, împreună cu forța statică de descărcare este utilizată pentru a evacua echipamentul de foraj.