Cârtiţe pneumatice Moletrac

Moletrac

Țineți evidența aluniță cu Hammerhead demonstrat pentru prima dată la sistemul de localizare pentru mașini de găurit, combinate cu dispozitive electronice de încredere Ditch Witch.

Hammerhead Trenchless Echipamentul introduce MOLETRAC ™, un dovedit și de încredere locatoare kit față de moli Hammerhead. Împreună cu transmițător fiabil lovit BI și receptor 250R de Ditch Witch Electronics, sistem de MOLETRAC permite urmărirea aluniță la adâncimi de până la 10 ft (3 m).

Dispozitive electronice Ditch Witch Dovedit

emițător de șoc BI este dovedită în termeni de mare accident vascular cerebral care au loc în foraj și are 24 de ore de viață a bateriei. Receptorul 250R de Ditch Witch Electronica este simplu dispozitiv, ușor, cu intuitiv, ușor de citit și se măsoară adâncimea la 10 ft pentru utilizare cu transmițător BI accident vascular cerebral. Cu ajutorul 250R receptor poate urmări poziția, adâncimea și direcția de foraj.

Aveți nevoie pentru a găsi utilități subterane și facilități?

Împreună cu 250T transmițător suplimentar, devine dispozitiv eficient de radar pentru instalațiile subterane, făcându-l unul dintre sistemele cele mai profitabile și eficiente pentru detectarea si evitarea telefon, TV, cabluri electrice și conducte.

Retehnologizarea Hammerhead mol de curent

Transformarea unui burghiu simplu într-una care poate fi urmărită de la MOLETRAC simplu. Kit MOLETRAC este compatibil cu modele de alunițe Hammerhead întregul corp 2.50 “(63 mm) până la 4,00” (98 mm) și sunt disponibile numai la distribuitorul oficial Hammerhead Trenchless Equipment.

 

пневматични къртици Catamount

Literatură și specificații suplimentare

Aici veți găsi caracteristici de bază, specificații tehnice, fotografii, etc.

CATALOG DE DESCĂRCARE