HammerHead Cârtiţe Pneumatice

pt_land_page

 

 

Orizontală tip de mașină de foraj Mole Hammerhead Mole sunt ideale pentru utilități în cadrul infrastructurilor existente trenchless. Acestea mol alimentat pneumatic, crearea unor puțuri compacte, care permit antreprenorilor să instaleze gaze naturale subterane trenchless, apa, cablu, irigare, linii optice și electrice în curți, clădiri și străzi minimanlno perturbarea instalațiilor din jur și de trafic.

Mașini pneumatice de foraj orizontal de tip Hammerhead Mole Mole sunt printre cele mai fiabile în domeniul de foraj orizontal. Cu mai mult de 20 de modele de 50mm deametar 200mm mol pneumatice Hammerhead Mole satisface nevoile și cerințele dumneavoastră în aproape toate condițiile de sol și de foraj orizontal.

desen

Foraj orizontal masina pe Hammerhead Mole Mole oferă un design de vârf în industrie, care utilizează cel mai puternic atacant din săpătură Hindustan. Design-ul corpului Alunițele Hammerhead Mole oferă o mai mare durabilitate și o viață mai lungă mașină în comparație cu modelele competitive.

investiții mici

Pnevmatinite orizontală tip instalație de foraj Hammerhead Mole Alunitele sunt realizate din semnificativ mai puține piese de lucru decât mașinile competitive, ceea ce înseamnă că posibilitatea de deteriorare este mai mică. În plus, valoarea pieselor de schimb de mașini pneumatice de tip Mole Hammerhead aluniță a fost de 80% mai mic decât competitivă.

Service ușor

Orizontală tip de mașină de foraj Mole Hammerhead aluniță au un design hayon, care permite montarea și demontarea ușoară. Este atât de ușor și rapid, care se poate face chiar și pe hayon mașinii.

presiune mai mare de alimentare

Orizontală tip de mașină de foraj Hammerhead Cartita Cartita alimentat cu o presiune de 7,6 bari, care este cea mai mare presiune utilizată în industrie. Presiunea mai mare conduce la o mai mare productivitate.

Ușor de utilizat

Un mare avantaj de mașini pneumatice de tip Mole Hammerhead Mole ușurința de utilizare. În timp ce unele metode de săpătură necesită o cantitate mare de formare și de competențe, produsele Hammerhead Mole pot fi utilizate de către operatori cu cunoștințe minime.

Persoanelor, serviciilor și suport

Timp de decenii Hammerhead este o companie lider în domeniul soluțiilor inovatoare pentru fixare și ridicați foraj orizontal. Nu există proiecte similare, astfel încât echipa noastră dedicată de experți creează soluții personalizate pentru nevoile dumneavoastra. Cu rețeaua noastră de dealeri, suntem aici pentru a vă sprijini după ce ați cumpărat produsul nostru. Dacă la locul de muncă, prin telefon sau la birou, vă puteți baza pe noi ca un partener de încredere.

capture123

 

 

пневматични къртици

literatură și specificații suplimentare

Aici veți găsi caracteristici de bază, specificații tehnice, fotografii, etc.

CATALOG DE DESCĂRCARE