Mașini standard cu corp întreg

standartni-mashini-cqlo-tqlo

mol standard HammerHead® sunt ideale pentru soluri normale si moi. Posibilitatea de înlocuire a capului duce la o viață mai lungă a corpului. mol standard sunt oferite în variante de la 2 “(50 mm) până la 8” (200 mm).

Industrie-lider doi ani de garanție

Protejați-vă investiția de doi ani de garanție limitată alunițe Hammerhead, în comparație cu doar garanție de 90 de zile oferite de cel mai apropiat competitor.

Revers blocare

Nu se stabilească pentru imitații. Design original și testat permite întreținerea câmpului ușor, care este cartea de vizită a întregii linii alunite Hammerhead. Oferă 200% mai multa putere de prindere și este compus din cele mai fiabile și dovedite.

Inele de uzură cu percuție

Inelele de uzură elimina contactul metal-metal, reducând astfel uzura și să mențină performanța în timp. Realizat dintr-un compozit special, aceste inele au un coeficient foarte redus de frecare și să aibă o mai mare rezistență la abraziune, comparativ cu inele de Teflon®, utilizate în modele concurente.

Coadă patentate pentru prevenirea contaminării

Creat pentru a preveni iadul de la resturile care se încadrează în corpul instrumentului, creșterea performanței generale și de viață a mașinii.

Ciocan mai grei

Hammerhead foloseste ciocan semnificativ mai greu de modele competitive, care oferă o mai mare putere de lovire și performanță.

Patentată inversă Putere Port®

Această abilitate de a inversa patentat un sfert de tură la mașină pneumatică de furtun de alimentare cu încuietori în direcția înainte sau înapoi, care împiedică schimbarea accidentală a direcției în gaură. Tubul este o supapă flexibilă, care împiedică deteriorarea aparatului în caz de prăbușire a găurii.

Wheeling cu șurub opțiune

Această opțiune oferă un control flexibil al mașinii și are o poziție neutră pentru detectarea ușoară.

 

пневматични къртици Catamount

Literatură și specificații suplimentare

Aici veți găsi caracteristici de bază, specificații tehnice, fotografii, etc.

CATALOG DE DESCĂRCARE