Cârtiţe pneumatice Catamount

Catamount

Linia de revoluționar de alunițe pneumatice Catamount HammerHead® oferă cap de piston mașină industrie, care este ușor de a începe, indiferent de presiunea aerului și este primul cap de foraj pneumatic eficient în condiții dure și moi de sol. Noile mașini de linie Catamount este disponibil în versiuni cu un diametru de 2,5 “(64 mm), 3” (76 mm) 3,50 (89 mm) și 4,38 “(111 mm).

Industrie-lider doi ani de garanție

Protejați-vă investiția cu doi ani de garanție limitată mașini de alezat Hammerhead Mole, comparativ cu garanție de 90 zile oferite de competitori.

Tehnologie inteligentă Cap

Hammerhead crea Catamount, astfel încât capul este condus de aer, capul înapoi la poziția de pornire, ceea ce elimină necesitatea de arcuri, care sunt o cauza comuna de deteriorare în timpul mașinile fără săpătură. Acest design permite pornirea rapidă și ușoară prin eliminarea necesității de a depăși reculul observate la modelele concurente. Catamount de construcție să profite din plin de tehnologia capului pistonului, prin creșterea productivității în toate tipurile de sol și, de asemenea, reduce expedierea aparatului în orice presiune de lucru.

Wheeling Putere Port®

Această abilitate de patentat pentru a schimba direcția cu un sfert de tură la mașină pneumatică de furtun de alimentare cu încuietori în direcția înainte sau înapoi, prevenind schimbarea accidentală a direcției în timpul forării. Tubul este o supapă flexibilă, care împiedică deteriorarea aparatului în caz de prăbușire a găurii.

Coadă patentate pentru prevenirea material rezidual

Conceput pentru a preveni resturile de la care se încadrează în corpul mașinii, crescând performanța generală și durata de viață.

Corp monolit

Structura Catamount are un corp monolit realizat din oțel tratat termic, spre deosebire de țevi și structuri sudate. Această construcție permite utilizarea Hammerhead ciocan semnificativ mai greu, punând forța de lovire. corp monolitic oferă, de asemenea, o mai mare fiabilitate și durată de viață mai lungă.

Inele de uzură cu percuție

Inele de uzură elimina contactul metal-metal, reducând uzura și oferind menținerea parametrilor de funcționare a lungul timpului. Realizat dintr-un compozit special, aceste inele au un coeficient foarte redus de frecare și o mai mare rezistență la abraziune, comparativ cu inele de Teflon®, utilizate de mașini competitive.

Revers blocare

Nu se stabilească pentru imitații. Acest design original și testat permite întreținerea rapidă și ușoară în domeniu, care este cartea de vizită a întregii linii semanatoare Hammerhead Mole. Oferă 200% mai multa putere de prindere și este compus din cele mai fiabile și dovedite.

 

пневматични къртици Catamount

Literatură și specificații suplimentare

Aici veți găsi caracteristici de bază, specificații tehnice, fotografii, etc.

DESCARCĂ CATALOG 1 DESCARCĂ CATALOG 2