Maşini de gaurit pneumatice Cap activ

mole-activehead-3

Masini de gaurit “Mole” Hammerhead Head® active sunt proiectate special pentru condiții grele de sol. Capul pistonului include un sistem de dublu imprejurare care utilizează forța impactului inițial al creșterii productivității în soluri grele, cum ar fi pietriș și argilă grea. Masini de gaurit cu cap activ sunt disponibile în opțiunile 2 “(50 mm), 2 1/2” (65 mm) 3 “(75 mm) și 3.5” (89 mm).

Cap detașabil

Sistemul special conceput pentru reținerea capului / corp și inele de uzură detașabile capul arborelui și oferă o durată de viață mai lungă și performanță constantă de-a lungul timpului.

Industrie-lider doi ani de garanție

Protejați-vă investiția cu doi ani de garanție limitată exercițiile de Hammerhead Mole, comparativ cu 90 – concurenți de garanție pe zi.

Revers blocare

Nu se stabilească pentru imitații. testat în domeniul design original, permite întreținerea rapidă și ușoară în domeniu, care este cartea de vizită a întregii linii pneumatice Alunițele Hammerhead mol. Oferă 200% mai multa putere de prindere și este compus din cele mai fiabile și dovedite.

Inele de uzură cu percuție

Inele de uzură a elimina contactul metal-metal, reducând astfel uzura și își menține performanța în timp. Realizat dintr-un compozit special, aceste inele oferi un coeficient foarte redus de frecare și au o rezistență la abraziune mai mare decât inelele Teflon®, utilizate în mașinile competitive.

Coadă brevetată fără material de deșeuri

Conceput pentru a împiedica intrarea deșeurilor în corpul mașinii, care crește performanța generală și durata de viață.

Ciocan mai grei

Hammerhead foloseste mult mai grele decât modelele de cartuș, care oferă o creștere globală a forței de lovire și productivitatea concurente.

Patentată inversă Putere Port®

Această abilitate de patentat pentru a schimba direcția cu un sfert de tură la furtunul de alimentare furnizează pneumatic de blocare a mașinii în direcția înainte sau înapoi, prevenirea schimbărilor accidentale de direcție în timpul forării. Furtunul a supapei este flexibil, pentru a preveni deteriorarea aparatului în caz de prăbușire a găurii.

Varianta cu șurub Wheeling

Această opțiune oferă un control flexibil al mașinii și are o poziție neutră pentru detectarea ușoară.

 

 

пневматични къртици

Literatură și specificații suplimentare

Aici veți găsi caracteristici de bază, specificații tehnice, fotografii, etc.

CATALOG DE DESCĂRCARE

Informaţii suplimentare