HammerHead Accesorii pentru Mașini de foraj orizontal

Аксесоари за безизкпопни технологии

 

Operatorii de mașini de foraj orizontal sunt bine familiarizați cu accesorii și accesorii pentru foraj orizontal produs de Hammerhead HDD Toolong ®. Asta e sunt produse de înaltă calitate, lider in industria de foraj orizontal. Soluțiile noastre de inginerie furnizează un sistem modular, care se poate adapta cu ușurință la orice tip de mașină și Jacking folosite pentru diferite aplicații.

Burghie de TriHawk – Capete de foraj pentru foraj orizontal TriHawk ®

Line TriHawk este una dintre cele mai moderne sisteme de foraj orizontal din lume. Diferite tipuri de capete interschimbabile pentru ajutor de foraj orizontal pentru a găsi soluții pentru aproape toate condițiile de sol din sol nisipos rocilor. Acest lucru permite operatorilor să obțină cap trenchless corespunzătoare pentru fiecare obiect, economisind timp și bani. Linia de TriHawk ® capete de alezat pentru foraj orizontal se distinge prin structura sa specifică a cărei legături nu implică utilizarea de șuruburi. Rezultatul este un sistem care nici un pericol de a slăbi în timpul funcționării.

TriHawk Carcasa – Corpul de capete de foraj foraj orizontal TriHawk ®

Corpul capetelor de foraj pentru foraj orizontal TriHawk este parte integrantă a acestui sistem modular. Capătul frontal brevetat al corpului oferă o metodă rapidă și sigură de conectare la capete diferite de foraj și ușurința de instalare a unui transmițător care automat aliniate în ceasul direcția corectă pentru localizarea mai ușoară. Organismele de foraj capete de foraj orizontal nu interferează cu semnalele emise de către transmițător. Din cauza proiectării elementelor sistemului TriHawk, oferind securitate și ușurința în foraj orizontal, purtând nici rapid chasti.S garantie de capete de foraj de un an de foraj orizontal TriHawk de scară sunt cea mai bună soluție pentru proiectele dumneavoastră trenchless.

Hawkeye și SPLK – Adoptori și începând cu runda Hawkeye Splinelok

Adaptoare și tije de pornire furnizate de foraj Hawkeye ™ este fabricat cu ajutorul tehnologiei inovatoare filetate cu profil înclinat care compensează uzura în timp ce are o mare tensiune capacității portante și de compresie. Design-ul unic permite intrarea rapidă în funcțiune și o mai bună lubrifiere. Cu ușurința de direcție și adaptoare în curs de dezvoltare și de a începe runda, Hawkeye este noul lider în echipamente de instalații de foraj orizontal.

HDD Assist – SIDA în foraj orizontal

Pluggers Hammerhead țeavă Ramming folosit de foraj orizontal în întreaga lume, s-au dovedit a fi un mijloc sigur pentru finalizarea cu succes a oricăror proiecte fără săpătură. Fie că în Alinarea înfundate sau kit de ciocane pneumatice blocat Hammerhead țeavă Ramming sunt echipamente si oameni disponibile pentru a finaliza proiectul.

Persoanelor, serviciilor și suport

Timp de decenii Hammerhead este o companie lider în domeniul soluțiilor inovatoare pentru fixare și ridicați foraj orizontal. Nu există proiecte similare, astfel încât echipa noastră dedicată de experți creează soluții personalizate pentru nevoile dumneavoastra. Cu rețeaua noastră de dealeri, suntem aici pentru a vă sprijini după ce ați cumpărat produsul nostru. Dacă la locul de muncă, prin telefon sau la birou, vă puteți baza pe noi ca un partener de încredere.

 

 

Статична подмяна на тръба в тръба HB100

literatură și specificații suplimentare

Aici veți găsi caracteristici de bază, specificații tehnice, fotografii, etc.

DESCARCĂ CATALOG DESCARCĂ CATALOG DESCARCĂ CATALOG DESCARCĂ CATALOG