Tehnologii fară săpare pentru foraj orizontal

Nu încerca să rezolvi ceva ce nu face mai rău: departamentul de filozofie al Trenchless Technology pentru foraj orizontal de Ditch Witch. Sub peluze, trotuare, străzi aglomerate și autostrăzi peste tot șanturi a fost împiedicată de logistica, buget, termen, și / sau obstacole de suprafață. Mașini pentru țeavă sapatura Ditch Witch sunt cele mai eficiente și necostisitoare modalitate de a petrece comunicațiile cric.

 

Cârtițe, care pot fi conduse

putere excepțională și numeroase caracteristici automate fac mașini pentru țeavă de direcție săpătură Ditch Witch cele mai productive din industrie.

Staţii de bentonită

stații de bentonită Ditch Witch este cel mai bun echipament pentru sonda upralyaema orizontala bezizkpomo tevi de stabilire.

Cârtiţe pneumatice

mol pneumatice HammerHead® sunt proiectate pentru foraj orizontal pe distanțe scurte.

Mașini de foraj orizontal pentru așezare directă în şanţ

Ditch Witch sondă de gestionat tip de foraj orizontal “Pit Lansarea” pentru plasarea direct în șanț cric conducte, cabluri și alte comunicări subterane.


 

La înlocuirea conductei în conductă

Cu Ditch Witch sisteme de foraj orizontal prin înlocuirea țevii în țeavă pentru a îmbunătăți infrastructura de apă cu distrugerea minimă existent deasupra solului unul.

Sisteme de localizare

Sisteme de localizare Ditch Witch sunt fereastra spre ceea ce se află în subteran.

Ciocane pneumatice

ciocane pneumatice de foraj orizontal prin teancul de membrane sunt opțiuni rapide, bune și cost-eficiente pentru montare de tevi de otel sub drumuri, căi ferate, precum și alte infrastructuri existente.

Troliuri HydroGuide®

HydroGuide ® dispozitive de ridicare sunt proiectate pentru a maximiza eficiența și a minimiza timpul de instalare în cazul montării țeavă în țeavă, cu și fără să ridice un diametru de ieșire trăgând cablurile și conductele.


 

Reabilitare conducta

Procesul de reabilitare HydraLiner poate fi utilizată în numeroase aplicații și presiunea gravitațională ca sistemul de canalizare, sanitare Colector apa de ploaie, proces de conducte, cabluri si sisteme de ventilatie …

Accesorii

De la conexiuni rapide, tranziții, cleme si tije pentru Widener barelor de foraj și capete Hammerhead HDD Tooling produce o gamă largă de produse de produse pentru foraj orizontal, în scopul de a satisface nevoile în timpul cricul în foraj orizontal.


 

Contacteaza-ne