PRODUSE PENTRU ACTIVITATE DE SALVARE ȘI DE ACCIDENTE

 

lifting-bag-high-pressure

Pernă pentru ridicarea mărfurilor grele până la 67 t.

HIGH PRESSURE LIFTING BAG

firma produce SAVATECH perne de ridicare din 1972. De lucru sub perne de înaltă presiune sunt potrivite pentru sarcini de până la 67 de tone. Utilă în cazurile de bunuri care sunt greu accesibile sau zone înguste, în cazul unui accident sau a unui dezastru.

Materiale de calitate înaltă, care sunt fabricate produsele SAVATECH permit operarea în toate condițiile meteorologice, durabilitate în contact cu materiale brute de orice fel.

 

protective-pad

Suport de protecție

PROTECTIVE PAD

Protectie SAVA PAD – pad de protecție este adecvat pentru utilizare în ridicarea obiectelor sau a obiectelor dure, ascuțite.

 

blanket

Pătură ignifugă

SAVA HEAT SHIELD BLANKET

pătură SAVATECH este un produs minunat potrivit pentru pompieri și pentru domeniul de securitate la incendiu. Rezistă la temperaturi de până la 982 ° C

 

Perne pentru ridicarea autoturismelor ușoare

lifting-bag-high-lift ms-210-system-kopija-small

PUNGI DE RIDICARE HIGH-LIFT

De obicei, folosite în perechi. Potrivit pentru ridicarea autoturismelor și-camioane ușoare. Atât numărul de perne permit o distribuție uniformă a sarcinii de a ridica un obiect, și reduce șansele de denaturare la un nivel minim, chiar și în structurile mai moi.

Perne de ridicare automobile

lifting-bag-light-dutylifting-bag-vehicle lifting-bags-small

SAVA-LIGHT TAXEI VEHICUL LIFT BAG

foarte larg utilizat! Potrivit pentru lucrul în zăpadă, noroi sau gheață. Interval de temperatură de lucru – de la -40 ° C până la + 82 ° C
Greutatea scăzută – 6 kg; dimensiuni compacte – 575 mm x 655 mm.

 

maxi-lift-a maxi-lift-b

PERNE MAXI-LIFT RECOVERY

vazgavnitsite Maxi de SAVATECH sunt destinate pentru ridicarea containerelor, rulote, avioane sau alte obiecte voluminoase, care pot fi relativ ușor de distrus. Acoperiți perne este un material moale special, care reduce posibilitatea de deteriorare în timpul funcționării la minimum.

 

%d1%80escue-catalog

iteratură și specificații suplimentare

Exploreaza un catalog detaliat al întregii serii de produse de salvare

VEZI CATALOGUL