Baloane pentru testarea și blocarea canalizărilor SAVA

SAVA Baloons For Testing And Clogging Of Drainage

Firma SAVATECH a fost format în 2002. ca o continuare a tradiției de producție a produselor din cauciuc industriale si anvelope pentru autoturisme, care datează din 1920.

SAVATECH produce diverse tipuri de produse din cauciuc indrustrialni. Unele dintre programele de producție sunt:

  • Produse pentru mediu;
  • Produse pentru activitățile de salvare;
  • profile din cauciuc;
  • Benzi Koveyr;
  • Baloane de etanșare și de testare pentru salubritate.

Una din categoria cea mai dezvoltată este aceea de etanșare și baloane de testare pentru salubritate .
Bule de blocare a apelor uzate pot fi folosite în toate tipurile de țevi. Gama de produse cuprinde baloane blocarea canalelor colectoare , cu o dimensiune și baloane universale de canalizare , care pot acoperi mai multe tuburi de dimensiuni diferite.
Baloanele pot fi folosite ca colmatare a conductelor, cât și în testele / Teste conducte. baloane lor în natură înfundarea țevilor sunt împărțite în standard , și instantanee (Bypass).
Toate baloanele pentru etanșarea și testarea canalizările sunt realizate din cauciuc sintetic , care ajută la o mai bună etanșare și durabilitate. În ceea ce baloane pentru a testa tuburi care conțin nici o carcasă metalică, ele oferă un ansamblu extrem de ușor / demontare și etanșare foarte bună.
De etanșare și de testare baloane testați sunt SAVA cea mai bună soluție cât mai rapid și mai eficient trebuie să fie închise canalele de scurgere sau să fie testate pentru densitate.
Toată apa uzată baloane pot fi accesorii pentru măsurarea presiunii (manometre), supape și mai mult de montare.
Baloane pentru conducte sunt disponibile în aproape toate dimensiunile de la 40 mm la 1800 mm, este posibil să fie produse în dimensiuni mai mari , la cerere.

 

WalkBehind-lit

literatură și specificații suplimentare

Aici veți găsi caracteristici de bază, specificații tehnice, fotografii, etc.

PRODUSE SAVA – BALOANE

 

catalog-2016

Produs 2016

VEZI CATALOAGE