A fost prezentat compact pentru sapat santuri lumii în 1949 de către , Ed Malzahn , fondatorul Ditch Witch. Cu RAMA putere Zdravá, confortul operatorului, durata de viață excepționale și o listă lungă de standard , caracteristici inovatoare astăzi trencheri și compania vibroplugove  Ditch Witch nu a înșela tradiția.

 

Prezentarea de mașini kanalokopatelni Ditch Witch

 

În secțiunea ” Video Witch Ditch ” se vor găsi videoclipuri care să demonstreze posibilitățile și modalitățile de a lucra cu echipamente kanalokopatelna si utilaje pentru constructii rutiere.

Defigo Ltd. oferă  vânzarea de echipamente de săpat șanțuri chirie .

 

Sapator de santuri
Walk behind

Ditch Witch seria “Walk In spatele” trencheri și vibroplugove oferă compact de mare putere. Vezi toate și vibroplugove săpat șanțuri “Walk în spatele”

Sapator de santuri
Zahn

Trencheri revoluționar Ditch Witch seria “Zahn” sunt proiectate astfel încât capătul din față al mașinii de săpat șanțuri pikrepya sau pluguri vibratoare …

Sapator de santuri
Ride-on

Puteți conta pe trencheri de brand Ditch Witch de ani de funcționare fiabilă. Toate dimensiunile și vibroplugove săpat șanțuri seria “Ride-on”

Sapator de santuri
Track

Seria “Track” de Ditch Witch sunt proiectate să se ocupe de cele mai dure sarcini în cele mai extreme condiții. Vezi toate dimensiunile trencheri și vibroplugove seria “Track”.


 

Sapator de santuri
Trencor

Trencor are mai mult de 40 de ani de experiență în producția de trencheri mare lanț. Cele produse de Trencor sunt pe deplin mecanice și s- au dovedit în mod repetat rezistența și profitabilitatea lor.

FRECVENTE CONTACTAȚI-NE

 

 

Utilaje pentru sapat santuri remorcată

Echipament remorcat interschimbabil pentru a crește flexibilitatea și domeniile de aplicare a trencheri Ditch Witch..