Masina cu vacuum de ridicat tevi VACUVIETZ – Avantajul dumneavoastra la realizarea unei conducte

Вакуум машина за повдигане на тръби

Tehnologia noastră de ridicare cu vacuum este pe deplin dezvoltat și prezentat la mai multe șantiere de construcții din întreaga lume. Această tehnologie modernă de transport este, de asemenea, utilizat de mai multe conducte de fabrici, economisind astfel timp și de personal. Dar, mai important, riscul de accidente în timpul transportului tuburilor este redus la minimum. VACUVIETZ unitate independentă poate fi montat pe o mașină de macara pentru montarea conductelor sau excavator hidraulic. Din cauza schimbarea tampoane de aspirare, un singur bloc VACUVIETZ poate face față cu toate diametrele de țeavă. În funcție de greutatea conductelor care urmează să fie transportate pot fi furnizate două dimensiuni – 12 tone sau 16 tone. Unitatea VACUVIETZ este complet independent și constă dintr-un motor diesel, pompa de vid, și prin ventuză cu vid – adaptată la forma produsului care va fi ridicată. VACUVIETZ noastre operate de radio de control. Prin urmare, nu este necesar să existe o conexiune prin cablu între operator și a instrumentului.

 

Tevi vacuum de ridicareTevi vacuum de ridicareTevi vacuum de ridicareTevi vacuum de ridicare

 

VACUVIETZ funcționează nu numai cu țevi de oțel – fie acoperite sau neacoperite, fie în spirală sau sudate longitudinal – dar , de asemenea , cu țevi din beton și plăci de beton. VACUVIETZ afacere rapid , deoarece nu există personal suplimentar pentru a fixa conductele care urmează să fie transportat la blocul de ridicare. În special în construcția de conducte stabilesc conductelor pentru sudura din fata si de transport, aparatul nostru VACUVIETZ este un real avantaj. În tuburi de plante în cazul în care tuburile care urmează să fie manipulate după ce părăsesc linia de producție, VACUVIETZ este de neînlocuit. În cazul în care nici o sursă de alimentare, pompa de vid poate fi acționată de un motor electric. Design -ul special permite transportul simultană a cinci tuburi.
Utilizarea tuburilor lanțuri crește pericolul de a deteriora marginile tuburilor. Aceasta duce la creșterea lucrărilor de reparații pentru a elimina deteriorarea.

 

Contacteaza-ne