Dispozitiv de centrare – Cleme pentru centrare cu diferite designe, potrivite pentru toate procesele de sudare

устройство за центриране скоби

Pentru a țevilor de sudură, acestea ar trebui să fie centrate. În acest sens, există diferite dispozitive de centrare:

  • eclise exterioare de centrare, mecanice și hidraulice
  • acolade interne de centrare, hidraulice și pneumatice

Dispozitiv pentru centrarea placutaDispozitiv pentru centrarea placutaDispozitiv pentru centrarea placutaDispozitiv pentru centrarea placuta

 

VIETZ produce toate opțiunile de centrare paranteze pentru tine.

unități interne hidraulice pentru a lovi cu piciorul VIETZ sunt făcute pe același principiu ca și pneumatice. Ele pot fi acționate de o pompă de mână hidraulică, precum și cu o putere electro-hidraulic. Noi producem dispozitive hidraulice cu o dimensiune a țevii de centrare internă de până la 24 “.

Dispozitivele pneumatice de centrare interne pot fi folosite în orice tip de teren.
Sistemul de acționare cu aer comprimat asigură faptul că dispozitivul de centrare se deplasează în țeavă. Frânele montate plus prevină deplasarea necontrolată prin conducta din cauza greutatea unității. O altă caracteristică a proiectării dispozitivului pneumatic de centrare internă este de cupru din spate pentru MAG proces de sudare orbitale.

Pentru țevi mari cu diametru de la Ø 2000 mm design special în sus, ne-am dezvoltat, ne putem și acele conducte de centru. Două sau patru cilindri hidraulici care sunt administrate individual de alimentare cu energie electro-hidraulică, să se asigure că marginile gap sunt scoase din interior.

 

Contacteaza-ne