Участие в 17ти браншови технически форум на ВиК дружествата

На 9 и 10.11.2016 в град Търговище се проведе 17ти браншови технически форум на ВиК дружествата. Като един от лидерите в областта на изкопните и безикопните технологии, Дефиго ООД взе дейно участие във форума, с презентация и демонстрация на каналокопател DitchWitch RT24.

Нашият представител Кънчо Дамянов разказа за функциите на каналокопателите DitchWitch RT24, след което направи няколко минутна демонстрация на машината в действие. Можете да научите повече за DitchWitch RT24, тук.

Благодарим на организаторите на ТехноФорум Търговище за поканата и ...

Виж още
0

Обучение на персонал от Ditch Witch

Днес 13.06.2016 започва курс за обучение на персонал организиран от партньорите ни Ditch Witch, който ще се провежда в централата на производителя отговаряща за Европа, разположена в гр. Барселона, Испания.

Като официален дилър на Ditch Witch за България и региона, Дефиго ООД е неразделна част от PartsPro курса.

Семинар: Укрепване на изкопи и иновативни технологии

На 01 юни 2016 в гр. Велико Търново, Хотел Етър се проведе семинар на тема “Укрепване на изкопи и иновативни технологии”. Събитието беше организирано от Дефиго ООД в партньорство с КИИП (Камара на инженерите в инвестиционното проектиране).

Ето и темите, които бяха обсъдени:

  1. Укрепване на изкопи
  2. Безизкопни технологии
  3. Рехабилитация на тръбопроводи
  4. Каналокопатели
  5. Балони за запушване и тестване на тръби
  6. Системи за локализиране
  7. Други иновативни технологии

Фирма Дефиго е официален представител на немската фирма SBH Tiefbautechnik – световен лидер в производството на системи за ...

Виж още
0