VIETZ VFT 500 / 630 / 900
Cel mai modern tractor pe tractor pe șenile pentru sudare cap-la-cap PE

верижен трактор челно заваряване

VFT 500 | 630 | 900 este cel mai crawler modern pentru sudura cap la cap PE, potrivite pentru toate tipurile de construcții de conducte HDPE. Din cauza designului unic și utilizarea componentelor produse de către producătorii de bine-cunoscute, va garantam cel mai inalt nivel posibil de calitate în proiectarea, construcția și fiabilitate.

верижен трактор челно заваряване

верижен трактор челно заваряване верижен трактор челно заваряване верижен трактор челно заваряване

 

Motor

Gama VFT este fie de 4.0 litri sau 7.1 litri DEUTZ TCD Tier 3 motor cu răcire cu apă. Acest motor diesel de renume mondial face parte din cele mai noi motoare diesel generație turbo și este echipat cu sistem de combustibil DEUTZ acumulare de injecție de combustibil de înaltă presiune sub presiune ridicată.

Transmisie

Gama VIETZ VFT este echipat cu o transmisie cu două trepte, în ambele direcții. Viteza maximă de deplasare înainte și înapoi, este de 5,2 km / h. Toate cele două viteze poate fi comutată electronic de pe scaunul operatorului atunci când se deplasează în condiții pozitive și negative ale sarcinii.

șasiu

Design-ul și construcția șasiului grele unse cu ulei de segmente ale lagărelor cu lanț lubrifiate, asigură o durată lungă de viață, chiar și în condiții de sol abrazive. mare lungime totală a tractorului conferă o stabilitate gama VFT statică și dinamică extreme, cu posibilitatea de a lucra la 30 ° pantă.

Compresor de aer

Compresor de aer cu 3 ieșiri cu conexiuni rapide, alimentate cu aer comprimat curat pentru a curăța mașina și cabina.

Cabină

Operatorul mid în cabina spațioasă, asigură o vizibilitate excepțională și confort pentru schimburi lungi. Siguranța este foarte importantă și, ca urmare, gama VFT este echipat cu un ROPS / FOPS certificat. Echipat cu sistem de aer conditionat pentru munca grea, cu un volum de aer de la 1800 m³ / h și o capacitate de răcire de 9000 de wați.

Cap la cap aparat de sudura

Gama VFT este echipată cu mașină McElroy pentru sudarea cap la cap, care este potrivit pentru conducte cu diametre între 160 și 900 mm și include 4000 placă de încălzire Watt, elementul frontal hidraulic. Design compact său specific se potrivește perfect în cabina și poate fi gestionat cu ușurință de către operator. Datalogger suplimentare se înregistrează parametrii critici ai conexiunii.

 

Contacteaza-ne