Generatoare de curent statice si mobile, pe motorina si pe benzina

генератори под наем

Atunci când aleg un generator de nevoie de a alege între două lucruri: un generator sau generator de staționare.

Generatoare noastre vor furniza urgență necesare și puterea de telefonie mobilă în cazul în care este necesar. Fiecare generator de urgență trebuie să fie aliniate la nevoile clienților și, prin urmare, ce anume va fi, folosind. Specialistii nostri va pot consilia in a gasi cea mai buna solutie pentru tine.

Poți avea încredere în fiabilitatea generatoarelor noastre. Este mai bine să aibă provizii de urgență pe care să se bazeze, sau pur și simplu generator care poate lua locul de ceea ce ai cel mai mult nevoie de ea. Poti alege un generator mic de 900 de wați pentru uz personal sau profesional generator de mare de mai mult de 7500 de wați. Va putem oferi generator de care aveți nevoie. Generatoare noastre sunt fiabile, durabile și economice.

 

Generatoare de curent VIETZ

firma a dezvoltat VIETZ diverse dispozitive generatoare și personalizate în funcție de preferințele clientului, valoarea atractivă versiuni pentru super – generator de zvukopoemashti dispozitive de alimentare cu energie de urgență , cu o gama larga de dispozitive de control gama … încapsulată…


 

Contacteaza-ne