Echipament pentru curăţarea șanțurilor și mașini pentru curăţarea șanțurilor

каналопочистваща машина

Mașină pentru curăţarea șanțurilor

Reduce costurile de eliminare și a celor în vederea reciclării ulterioare. separare charter posibilitate na minerală a deșeurilor pentru reciclare mai ușoară. Reducerea costurilor datorită volumului redus de deșeuri. Din cauza distribuției tipurilor de deșeuri mărește timpul pentru care masina de curatare canalizare poate funcționa într – o anumită locație , fără necesitatea de a opri de lucru din cauza umplerii unui container.

 

CAPTUSEALA

reabilitarea a oricărui tip de săpătură are un rol social și economic extrem de important a orașelor, țări și comunități. IBG Hydro-Tech dezvoltă și produce sisteme de reabilitare, care sunt fiabile și ușor de utilizat. sarcinile de reabilitare poate fi finalizată, protejarea mediului și economisind timp și bani. Gama noastră de produse este format din tobe inversie, sisteme de impregnare, echipamente UV pentru atingerea și componente ale sistemului de diverse.

Curăţarea șanțurilor

În această categorie veți găsi soluții de produse pentru curățarea rapidă și eficientă a drenuri – de la duze standard pentru utilizare zilnică la puternic pentru astfel deaplicații dificile și soluții specifice pentru a face față oricăror dificultăți. Știi de sistemul nostru pentru frezare WaMax? Este unul dintre sistemele de lider pe piata la nivel mondial. Sau poate cunoști de rotoare noastre flexibile cu lanț? Check out detalii despre produsele viitoare și ia în considerare posibile aplicații.

 

WPT

Într – o unitate de afaceri WaRoTec – WPT indică tehnologie și apă țevi
și acoperă o gamă completă de sisteme portabile pentru tratarea apei și a apelor reziduale. Noi am creat pentru tine toate sistemele de proces necesare în jurul prelucrării apei și a apelor reziduale.

ROBOTICA

Sistemele noastre robotizate pentru măcinarea Hydro-Cut sunt ideale pentru diferite sarcini subterane. Sistemul și componentele individuale sunt bazate pe un design modular. De exemplu: roboți de frezat cu sania pot fi folosite pentru spatulă și blocul rostuire. Noi producem soluții mobile și convenabile (de exemplu. HC 60 Compact) pentru a lucra chiar și pe site-urile cu acces redus și mașini de reparații complet echipate construite în funcție de preferințele dvs. specifice.


Contacteaza-ne

 

Va oferim echipamente pentru următoarele activități și domenii:

  • Decolmatarea și curățarea canalelor colectoare;
  • Curățare dazhdoototsi și ploaie rigole;
  • CCTV – inspecție Canal video;
  • curatenie industriala;
  • Curățarea rezervoarelor și subterane, a oricărui produs petrolier și un nivel “gaz liber”;
  • Curățarea rezervoarelor și a produs chimic subteran și / acid-free /;
  • Pochistvane de capcane grasimi, epuratoare-degresanți, bazine de înot, fose septice, toalete, camine de canalizare si altele. containere închise;
  • Reabilitarea cisternelor;
  • Reabilitarea căminelor de vizitare;
  • Geo sonare – scanare în subteran;

Vom continua să inoveze prin utilizarea celor mai noi tehnologii și practici pentru a oferi îmbunătățiri remarcabile.

Contacteaza-ne