O afacere de succes este construit cu partenerii de succes. Partenerii noștri sunt lideri în industria lor și datorită cooperării noastre de echilibru, noi la “Defigo” Ltd. pentru mai mult de cinci ani, furnizarea de servicii de calitate clienților săi, la prețuri competitive.

Suntem încântați să vă prezentăm partenerilor noștri – cunoscute în întreaga lume.

 

SBH-Tiefbautechnik GmbH logo

SBH-Tiefbautechnik GmbH

Din 1986 compania SBH este partenerul tau pentru producerea de echipamente de înaltă calitate pentru consolidarea tranșeelor ​​de marcă “Made in Germany”! În Heinsberg, care se bazează compania născut soluții viabile: de la sisteme ușoare de consolidare șanțuri realizate din aluminiu și care sunt concepute pentru a rezolva mici probleme la sistemele de consolidare sant sine adâncimi triple. Producerea acestor sisteme în inima Europei – Germania, garantează clienților săi de aprovizionare imediată și în timp util a tuturor produselor. Pe langa fabrica sa centrala in Heinsberg, compania SBH are birouri de distribuție și birouri în Dubai, Moscova, Kuala Lumpur, Braysbeyn în Statele Unite ale Americii.

INSTRUCȚIUNI DE VIDEO

 

HammerHead Trenchless Equipment logo

HammerHead Trenchless Equipment

În 1980, doi ingineri, entuziaști de planificat crearea de echipamente și instrumente în săpătură mod de a construi legături de comunicații de alimentare cu apă și. Primul produs de instrument de foraj cu trei inci al companiei construit in garajul lor, a ajutat la schimbarea modului de utilități sunt construite.

Hammerhead este un lider mondial în proiectarea și fabricarea de scule de foraj, ciocane pneumatice și scule pentru foraj orizontal. Produsele sunt recunoscute hammerhead în întreaga industrie ca fiind unul dintre instrumentele cele mai fiabile și productive pentru activitățile fără săpătură pe piață.

INSTRUCȚIUNI DE VIDEO

 

Ditch Witch logo

Ditch Witch

Charles Works Aparat, Inc, producator de Ditch Witch® echipament pentru constructii subterane, a fost fondată în anul 1949, când Ed Malzahn a dezvoltat primul compact pentru utilizare pentru sapat santuri pe scara larga – inovare, care, în esență, dă naștere industriei.

Compania este lider în proiectarea, fabricarea și distribuția de echipamente pentru construcții subterane de înaltă calitate. Ditch Witch ofera o gama larga de produse: Excavatoare de santuri, pluguri vibratoare, escavator, sisteme de localizare electronice, foraj orizontal, țeavă de foraj, scule de foraj, accesorii – lanturi, dinti si gingii, sisteme de excavare vid, excavatoare-incarcatoare si mini.

 

INSTRUCȚIUNI DE VIDEO

 

Sava Trade logo

Sava Trade

Sava Comerțul este unul dintre cei mai importanti producatori europeni de produse tehnice din cauciuc mai mult de 40 de ani. Accentul principal al companiei este productia de profile din cauciuc și benzi transportoare. Un alt segment din industrie, care a crescut în vânzări reprezintă producția de protecție a mediului utilizate în cadrul operațiunilor de salvare.

Distributia produselor se realizează de către filialele și reprezentanții în toată Europa – Germania, Austria, Elveția, Benelux și Scandinavia.

 

American Augers/Trencor logo

American Augers/Trencor

In anul 1970, American Augers începe producția într-un garaj mic, cu singura idee de a produce și de a vinde echipamente de săpătură. Primul lor produs este un utilaj de foraj rotativ, compania sa extins în direcția “alunițe de gestionat” și a sistemelor și a fluidelor de noroi de construcție. Compania a creat cea mai largă gamă de pompe pentru mixere de noroi și sisteme de curățare în industrie. Soluții inovatoare care oferă clienților noștri sunt rezultatul unor activități de lungă durată. In ultimii sase ani, trei produse diferite ale companiei fac parte din “Top 100” revista “Echipament de constructii”. O mai bună valoare pentru client înseamnă mai multă putere, performanțe mai bune și o mai mare ușurință de utilizare.

Astăzi, compania se aplica expertiza sa în proiectarea și fabricarea de mașini mici, inovative pentru lucrari trenchless.

 

rockwheel logoRockwheel

Rockwheel de Rokla este o companie germană implicate în proiectarea, fabricarea și furnizarea de minerit și tunelurilor de echipamente adecvate pentru diferite aplicații. Printre sortiment veți găsi ciocane, scule de tăiere pentru tăierea blocurilor si capete de taiere blocuri rotative, plăci adaptoare pentru fiecare excavator. Produsele Rockwheel sunt potrivite pentru săpat tranșe și construcția de conducte pentru contururi și profiluri de reparare a clădirilor. Au o mare capacitate de tăiere și fiabilitate.

 

Euromach logoEuromach

Euromach a fost înființată în 1977, conducerea consideră că, datorită în mare măsură clienților săi (50% din care sunt internaționale), cei 30 de ani de experiență în construcția de excavatoare de mers pe jos accesibile (peste 2000 la nivel mondial), care sunt proiectate pentru a lucra nu numai în zonele montane, dar, de asemenea, în mlaștini și canale.

Compania e sertifitsirana ISO 9001 si coopereaza cu marii producatori de componente tehnologice mondiale de îmbunătățire și de securitate a mașinilor continue.

Euromach excavatoare păianjen sunt ideale pentru a lucra pe site-uri foarte abrupte sau de teren accidentat în cazul în care accesul este strict limitat.

 

tensa logoTensa

Activitatea Tensa datează din 1951, ca obiect principal de activitate este proiectarea, fabricarea și instalarea de sisteme din întreaga lume pentru a rezolva probleme în construcții de infrastructură, soluții de poduri structurale și sisteme de post-tensionare, sisteme de cabluri pentru căi ferate, bare de oțel , lagăre structurale și a rosturilor de dilatare, lagăre structurale, rosturi de dilatare și dispozitive anti-seismice aplicate în toate variantele și metodele sale, în scopul de a construi noi structuri și reabilitarea clădirilor existente.

Compania si toate procesele sunt certificate de ISO9001. Mod constant eforturi pentru a îmbunătăți calitatea și de a simplifica portofoliul său prin cercetare, inovare și colaborare cu designeri și constructori din întreaga lume.

În anii care urmează o nouă tehnologie, inclusiv evoluțiile din domeniul de rocă și de pământ ancore. Grație flexibilității și ușurința utilizării sale, acesta este un sistem care este deja utilizat pe scară largă în întreaga lume.

 

halfen logoHalfen

Companie cu sediul in Langenfeld, Germania, HALFEN este una dintre cele mai importante companii internaționale în următoarele domenii:
Ancorarea tehnologia sistemelor de tehnologie de armare pentru clasificarea clădirilor, tehnologie pentru a fixa clădiri, sisteme de ancorare de transport, de tensionare

Noi oferim clienților noștri mai mult de 20.000 de produse și furnizarea de soluții tehnice pentru aplicații în construcții și proiecte industriale. Arhitecți și ingineri beneficiază de produsele noastre și software-ul nostru de bază tehnică în proiectele lor în clădiri comerciale și rezidențiale, construcții civile, proiecte de excavare, construcția de drumuri și toate tipurile de proiecte de infrastructură. Clienții din industria se referă la HALFEN soluții tehnice în inginerie mecanică, de fabricație de vehicule, mașini, inginerie, industria chimică, precum și pentru multe alte tipuri de proiecte industriale.

stirlinglloyd logoStirling Lloyd

Stirling Lloyd este o companie cu peste 50 de ani de istorie. Printre produsele lor puteți Deschiderea o gamă completă de sisteme de impermeabilizare, acoperiri de protectie pentru drumuri si poduri de proiectare a sistemelor de protecție și finisaje pentru a reduce autostrăzi ciclu de interferență și drumurile din orașele noastre. Toate sunt concepute pentru a oferi punerea în aplicare rapidă, sigură și eficientă și cea mai bună performanță din clasa.

 

ibg-hydro-tech-logoIBG Hydro-Tech GmbH

IBG Hydro-Tech GmbH este situat în Budingen (lângă Frankfurt / Main), în Germania. Specializată în dezvoltarea și fabricarea de duze de ultimă generație pentru a curăța în mod eficient și în condiții de siguranță a curăța canalele colectoare. De asemenea, producem sisteme de frezat și concasoare. În plus față de produsele de curățare canale colectoare și oferă soluții de produs în domeniul roboticii și căptușeală: roboți de frezat Hydroxycut, îmbinarea și spatulă ca sisteme de impregnare, echipamente de tambur inversiune pentru întărire UV și mai mult.

 

collidrill logoColli Drill

Colli Burghiu este o companie care produce si comercializeaza instrumente pentru foraj subteran. Ea a fost fondată în 1988 și este în prezent printre cei mai importanți producători mondiali de tije și unelte circumferinței și de foraj vertical (puturi de apa, explorare și extracție a fluidelor subterane, geognostics). Grație investițiilor în curs de desfășurare în cercetare și testare a noilor tehnologii și materiale avansate, Colli burghiului poate oferi clientilor sai echipamente de top notch si materiale.

 

hunting logoHunting PLC

Vânătoare PLC a fost infiintata in anul 1874. Acesta este un furnizor internațional de servicii de energie care produce si distribuie produse pentru petrol si gaze pentru companii de top din lume.

 

vietz logoVietz

Mai mult de 40 de ani VIETZ livrează produse și servicii pentru construirea de instalații de conducte din întreaga lume. La nivel global, nu există nici o altă companie care oferă o astfel de gamă semnificativă de produse, furnizarea de echipamente și materiale pentru companiile de construcții pentru a construi conducte, apeducte și conducte. Ele oferă mai multe tehnologii pentru sudură, mașini de îndoire, transpalete cu tuburi vidate tuburi de detectare si tehnologice mult mai multe despre această industrie.

In plus, compania VIETZ a stabilit filiale legate de vânzări, service și suport la nivel mondial.

 

logo-elmiElmi OOD

Firmă de construcții, reparații și controlul sistemelor electrice și rețele, construcția de construcție de infrastructură și de dezvoltare a parcurilor eoliene și solare, de marketing, o gamă largă de materiale electrice. Acumulate pe parcursul anilor de cunoștințe și experiență, disponibilitatea flotei bogate și mecanizare, precum și un feedback excelent de la clienții noștri, au contribuit la impunerea firmei ca partener.

 


Rentex EOOD
rentex logo

Renteks Ltd. este un lider de vânzări și de import de echipamente grele de construcții ca piața din Bulgaria și din întreaga Europă. Renteks Ltd. a fost înființată în 2008, în oraș. Sofia și are propriul depozit cu echipamente disponibile. În ultimii ani de muncă corecte cu clienții, partenerii și furnizorii pozitia de lider de piata in vanzari de echipamente pentru constructii second hand noastre.

 


LOGO_orange-50

Consolidarea șanțurilor

Distribuitor autorizat al companiei germane SBH. Sistemele SBH sunt distribuite pe tot parcursul Swat si au certificatele de calitate necesare, în conformitate cu toate cerințele pieței.

 

logo-160h

HDD Trenchers

HDD este un distribuitor de santuri autorizat de companii americane Ditch Witch și Hammerhead fără săpătură. Oferă o gamă diversă de echipamente kanalokopatelna de calitate, utilaje de construcții, tehnologia săpătură pentru foraj orizontal.