Dinți și cuțite diamantate

Diamond Blades And Teeth

 

Noi oferim diferite tipuri de dinți / lame pentru aproape toate tipurile de mașini. De dinți / lame de tăiat în dinți / lame pentru minerit la dinti / tăietori, si dinti sonde de săpat șanțuri.

Toți dinții / tăietori oferă sunt conforme cu standardele europene. Dinti / lame sunt de acoperire cu diamant / carbură de care asigură o durabilitate și fiabilitate în timpul funcționării.

Design-ul dinților diamant / carbură pentru frezarea dinților pentru minerit, dinți echipamente de forare, dinți pentru dinți și săpat șanțuri / cuțite sonde respectă condițiile de lucru, cu mașini care folosesc recomandările clienților și.

Datorită experienței noastre, putem oferi dreptul de dinți / palelor pentru performanta rapida si economica a fiecărui site.

În afară de dinți diamant / carbură de dinți pentru dinți de frezat pentru minerit, dinti echipamente de forare, dinți pentru dinți pentru sonde pot săpat șanțuri și fundatii pentru diamant / carbură de dinți și alte materiale consumabile asociate cu acestea.