Sisteme de ancorare pentru poduri cu posttensionare

Sistemul MTAI

Îmbunătățit și completat gama de ancore monogrupni.
Cu geometria sa compactă și divergență scăzută, este dezvoltarea de aplicatii Tensacciai cele mai utilizate și cele mai bune performanțe pe plan intern, subliniind post.
Sistemul ancore MTAIevoluțiile noastre viitoare în domeniul ancore este in prezent axat pe acest tip de mare și a îmbunătățit capacitatea de transport.
Acesta este produs în versiunea pasivă, de tip MTAIM, în cazul în care accesul la efort este imposibil.
Sistemele anterioare MTA și MTAM încă mai sunt disponibile pentru acele aplicații în care locația de armare necesită o lungime foarte scurtă a părții drepte, și anume de fixare.
Piese turnate din Tensacciai sunt realizate din inalta rezistenta din fier granulară ca discuri de ancorare sunt realizate din oțel forjat.

Sistemul 1C15

Sistemul ancore 1C15Acker cu tip mono-coardă 1S15 este proiectat pentru a fi utilizat cu siruri de caractere lubrifiate și șiruri acoperite în înăsprit în plăci subțiri , ulterior , din beton pentru aplicațiile rezidențiale și civile.
Există ancore active și pasive și de legătură, să fie utilizate în diferite modele de șiruri.
Sistem cu decuplării mono-coarde este foarte popular în Statele Unite, dar începe să fie aplicate pe scară largă în Europa și Orientul Mijlociu.

Avantajele folosirii sistemului nelegat sunt:

  • Reducerea grosimii plăcii
  • Spațiere mai mare (cu reducerea coloanelor)
  • Reducerea greutății plăcii
  • Puternică scădere a lățimilor fisurilor
  • Limita de îndoire ridicată
  • Coeficient foarte redus de frecare
  • Protecție foarte bună împotriva coroziunii
  • Fără a fi necesară injectarea de mortar
  • Foarte bună flexibilitate în proiectarea și modul de utilizare
  • Viteza de execuție.

MTAID sistem

MTAID ancore pentru izolarea electrică posttensionare se califică pentru protecția totală a frânghii pentru pretensionarea de substanțe corozive. Această protecție este totală și permanentă, ca și coarda este acoperită în ancore de sistem MTAIDîntregime de un furtun de protecție împotriva influențelor externe, începând cu blocurile de ancorare. Protecția prin acoperire constă dintr – un material dielectric din polietilenă de înaltă densitate , care acoperă șireturile și în zona de atașare.
Într – un post-tensionare șir de discuri de ancorare separate de blocuri de fontă la sfârșitul anului de inele realizate din material dielectric să reziste la forța de pre-stres , fără deformatoare.
conectori din polietilenă , care sunt situate în blocuri de fontă din inele de separare, și apoi conectați la carcasa de elementele care fac sistemul complet rezistent la apa.

Система анкери MTG

Sistemul MTG

Gama E ancore potrivite pentru conectarea cablurilor.
Este complet integrat cu sistemul MTAI și permite instalarea de cabluri în diferite stadii diferite.
Pentru cabluri de conectare sunt disponibile CU sistemul anterior, care este utilizat cu conectori mono-string.

 

Система анкери MTAIE

Sistemul MTAIE

A evoluat sistem extern la tulpina in continuare Tensacciai, concepute în mod adecvat pentru cazurile în care este necesară înlocuirea completă și protecție.
Sistemul poate fi demontat și înlocuit cu prezența con internă de oțel , care împarte șireturile și injectarea de protecție internă a altor elemente din zona de conectivitate.

 

Система анкери PTS

Sistemul PTS

Disponibilă este în mod special pentru placa de fixare plană asociată cu posttensionare și acestea sunt utilizate pe scară largă în aplicații legate de podea.


 

Contacteaza-ne