Rosturi de dilatare pentru poduri – rosturi de deformare

Expansiune comună Tensa – TMBJ

Expansiune comună Tensa TMBJRosturilor de dilatare Zeci multibloc permit alunecare longitudinală la 1 600mm (/ – 800) și cu un ghidaj conectat la dispozitivul protivopovdigashto permite absorbția unor abateri laterale.
Aceste dispozitive constau de obicei din trei părți:

 • Placă de pod
 • Elemente de oțel care asigură deschiderea structurală
 • Placă deformabil
 • Element din cauciuc armat realizat cu turnare individuală
 • Piese turnate aranjate în serie, care permit culisarea deformarea în comun, cum ar fi numărul de
 • Piese turnate depinde de abaterea intenționată.
 • Dispozitiv Protivopovdigashto
 • Elementul de oțel inoxidabil, care asigură stabilitatea verticală a conexiunii

Suprafața drumului sunt în formă în mod corespunzător, în scopul de a îmbunătăți aderența. O îmbinare este poziționată pe schele de către tija filetată, încorporat cu rășină epoxidică și fructe cu coajă de blocare. Acest sistem de blocare asigură îndepărtarea ușoară și a evita aglomerarea în cazul în care elementele sunt deteriorate sau uzate.

Expansiune comună Tensa –  TRRJ

Expansiune comună Tensa TRRJZeci de cauciuc de expansiune în comun a Căilor Ferate este testat pentru instalarea fiecărui nou viaduct feroviar. Caracteristica principală și conformitatea deplină cu instrucțiunile tehnice RFI 44 / E.
In plus, simplitatea sa structurală asigură o asamblare ușoară , cu scăderi ulterioare ale costurilor.
Chitul are două legături care sunt montate tabele de schele. Materialele utilizate și caracteristicile care sunt descrise aici și sunt în plăci de cauciuc și oțel SBR.
Tragerea se realizează prin mișcarea dintre suprafața de cauciuc și suprafața oțelului inoxidabil și nu prin deformarea componentelor.
Astfel, cât mai mult posibil, inferior transfer orizontal de sarcini de la una la alta schela.
Placa de pod și placa superioară sunt înconjurate de strat de cauciuc vulcanizat. Ulterior, părțile în mișcare sunt tratate împotriva oxidării și bile , care pot rezulta dintr – o mișcare rapidă de la un cutremur. Așa cum este descris mai sus, componentele de cauciuc lucrează ca balamaua în timpul rotației ( în timpul funcționării și în timpul etapelor de ridicare, care definesc un decalaj vertical de 50 mm) ca așternut pentru elementele de fixare încorporate în structurile din beton . Precizia dispozitivului permite schimbarea mișcării longitudinale, prin modificarea doar mărimea și grosimea tablierului și placa superioară. Un alt avantaj al acestei soluții este că ar trebui să fie luate în considerare preliminar de regulament singur va trebui să fie lăsată la distanță structural adecvat între schele. Relația dintre placa de pod , iar garnitura de cauciuc este realizată de părți comune de sex masculin / feminin de expansiune, care permite suprapunerea panourilor, ceea ce exclude intervenția de balast.

Expansiune comună Tensa – TUBJ

Expansiune comună Tensa TUBJZeci Uniblock rosturilor de dilatare, în principiu, reprezintă un module de cauciuc din oțel , create de piese turnate. Aceste panouri permit alunecare longitudinală de până la 350 mm (/ – 175) și de a absorbi și diapozitive cruce.
Fiecare placă individuală este poziționată pe schele de către tija filetată, încorporat cu rășină epoxidică și fructe cu coajă de blocare. Acest sistem de blocare asigură îndepărtarea ușoară și a evita aglomerarea în cazul în care elementele sunt deteriorate sau uzate.
Legătura dintre panourile oferă un sistem de legare specifică, de sex masculin / feminin, nu mai puțin de 10 mm. La cerere, se poate efectua o ajustare preliminară a acestor rosturi de dilatare.
Există diferite tipologii:

 • R50 – R75
 • 50-80 – 100-120 – 160
 • 200-250 – 350
 • L

Contacteaza-ne