Pod rulant special – destinat constructiilor de poduri

Кран Ферма Мостово строителство

Macarale agricole – este un tip de macara specializat pentru construirea de poduri. Se compune dintr-un stivuitor, mecanism de deplasare transversală, mecanism de deplasare longitudinală și principala structură de susținere a oțelului.

Cu ajutorul lui facilita și accelera construirea de poduri în orice mediu de acces și de lucru complicat. În utilizarea sa poate reduce la minimum necesitatea unor echipamente auxiliare, cum ar fi macarale, camioane si multe altele.

Acesta este utilizat pe scară largă în proiecte în medii dificile, cum ar fi traversarea zonelor maritime, relieful muntos, văi și tuneluri în mediul urban și în special în construcția de tuneluri în regiunile muntoase, unde ferma de macara poate îndeplini singur link-uri.

În multe țări utilizarea unei ferme de macara este bine cunoscută și este o opțiune preferată pentru construirea de poduri.

Noi oferim ferme de macara pot fi personalizate în funcție de client și să îndeplinească toate cerințele, cum ar fi: înălțimea și lungimea grinzilor, lățimea fasciculului, lungimea suporturilor, instalare verticală sau laterală, etc.

 

Contacteaza-ne