Lagăre structurale pentru poduri

Rulmenți pentru poduri Tensa TS

Rulmenți pentru poduri Tensa TSZeci de lagăre sferice sunt dispozitive realizate din oțel și PTFE, pot transfera sarcinile orizontale și verticale aplicate între partea de sus și de jos a structurii. Lagar având un comportament de articulație sferică, prin oțel capac interior, având posibilitatea unei mișcări de rotație limitată de până la +/- 3 grade (+/- 0,052 rad) pe fiecare axă orizontală și rotație limitată de-a lungul axei sale verticale. Calcule de proiectare pot fi făcute în conformitate cu standarde diferite. EN 1337, AASTHO, BS5400, etc ..
Există trei tipologii diferite:

  • TSF – Zeci sferice fixe
  • TSL / TST – Zeci sferică unidirecțională (longitudinală – transversală)
  • – Zeci sferice TSM multidirecțională

Rulmenți pentru poduri Tensa TP

Rulmenți pentru poduri Tensa TPRulmenți zeci Pot sunt dispozitive care pot transfera sarcinile orizontale și verticale aplicate între partea superioară și inferioară a structurii. Tabere care au un comportament de balamale sferice, închise printr – un disc de elastomer au posibilitatea de mișcare limitată prin rotație de până la +/- 0,6 grade (+/- 0,052 rad) în orice axă orizontală și de rotație nelimitată pe axa verticală. Calcule de proiectare pot fi făcute în conformitate cu standarde diferite. EN 1337, AASTHO, BS5400, etc ..

Există trei tipologii diferite:

  • TSF – Zeci Pot fix
  • TSL / TST – Zeci Pot unidirecțională (longitudinal – cruce)
  • TSM – Zeci Pot multidirecțională

Rulmenți pentru poduri Tensa TR

Rulmenți pentru poduri Tensa TRRulmenți cu zeci de cauciuc sunt dispozitive care pot face față cu mișcările progresive în toate direcțiile și mișcările de rotație în orice axă prin deformare elastică. Tabere, constau în principal din straturi succesive de cauciuc și oțel obținute prin întărire la cald sau doar din cauciuc.
Ele pot fi combinate cu dispozitive lagerovidni suplimentare pentru extinderea domeniului lor de aplicare, cum ar fi un sistem de alunecare sau a unui sistem temporar sau permanent sau reținere în orice direcție.
Ele sunt , de obicei dreptunghiulare (rotunde la cerere), lagăre din cauciuc sunt dimensiuni nezatrdunyavashti și au instalare fără sudură.
Calcule de proiectare pot fi făcute în conformitate cu standarde diferite. EN 1337, AASTHO, BS5400, etc ..

Există trei tipologii diferite:

  • TRF – Zeci de cauciuc fix – un limitator extern
  • TRL / TRT – Zeci de cauciuc unidirecțional (longitudinal – cruce)

Contacteaza-ne