Echipamente pentru poduri de la Tensa

Tulpina cricuri

Echipament pentru poduri Tensa Cric de tensionareTensacciai produce 8 tipuri de serii locașe (grup mono) în intervalul de la 1 000 la 9000 kN. mufele “MT” sunt proiectate și fabricate de către Tensacciai, luând în considerare nevoile subliniind: o pierdere minimă de șir de caractere (300 mm x 500 mm), built-in circuitul cric hidraulic, încuiere, ușor de demontat și de pene de control, transformând mufa în jurul său axa, care facilitează plasarea penei pe armătura. De înaltă calitate a pieselor și materialelor permit această mufă pot fi utilizate în condițiile de exploatare cele mai severe.
Cricuri seria “MTX” ca un pas natural evolutiv al serii valeți “MT” sunt proiectate și fabricate pentru efort în zone extrem de limitate în cazul în care dimensiunile sunt jack un factor fundamental.
Tensacciai produce 4 tipuri de serii mufe “PT” (mufe plurisectorale) , care diferă de perspectiva de a trage o parte, greutate și dimensiuni. Toate sunt dotate cu blocare automată.

 

Оборудване за мостове Tensa машина за избутване на струна

Mașină pentru a împinge coardă

Acest echipament (proiectat pentru precomprimare șir de inserție în furtunuri, constă dintr – o pompă hidraulică și blocul care împinge șirul în tubulatură. Cele două unități pot fi montate într – o locație la distanță.
Tensacciai oferă , de asemenea , o varietate de modele pentru a satisface toate cerinţe la fața locului.

 

 

Оборудване за мостове Tensa динамометър

Dinamometru

Dinamometru constă dintr-o carcasă de aluminiu, un instrument digital care efectuează măsurători foarte precise de presiune (1 bar). Disponibil în “D” versiune, combinat cu convertor hidraulic de calibrare ca dinamometru “” PT “jack. Este, de asemenea, disponibil în versiunea “C” ca un instrument pentru test de presiune care urmează să fie combinate cu “MT” Mufă pentru calibrarea sistemului de pompe-jack.

 

Оборудване за мостове Tensa вакуум помпа

Pompă de vid

Tensacciai oferă pompe de vid, cu o putere de 4 kW la 7,5 kW. Aceasta pompa este folosita pentru injectarea de mortar sub vid, asigurând munca perfectă a fost în scădere de aer.

 

Оборудване за мостове Tensa Помпа циментов разтвор

O pompă pentru injectarea mortarului

“XL” pompă este disponibil în modele diferite, care variază în funcție de caracteristicile de performanță. Pompa de injecție este formată dintr-o pompă cu șurub, mixer si turbo mixer excentric. Toate mașinile sunt echipate cu un panou de control cu ​​butoane. Echipamentul se montează pe un cadru robust pe roți.

 

 

Оборудване за мостове Tensa Машина за край на свръзка

Cuplaj mașină

Instalația constă dintr-o pompă automată XST / 3 “și unitatea de lucru (mufă UST / 3”), care se deschide șirul. Lucrările la marginea îmbinării este complet automat, și este controlat de un dispozitiv electronic care reglează timpul și puterea.

 

 

Оборудване за мостове Tensa Крик екструдиране

Crick extrudare

Instalația constă dintr-un jack portabil (XG2), alimentat de la o pompă hidraulică. Această mufă extrudat fitinguri pasive (mânere de compresie) la capetele siruri de caractere. Unitatea cricului va depinde de tipul pompei la care este conectat

 

 

Оборудване за мостове Tensa Помпи за натоварване

Pompe de sarcină

Tensacciai oferă o gamă largă de pompe hidraulice, care diferă de performanță, dimensiune și greutate. Locașe de la “PT” Pompele din seria necesită o capacitate de încărcare între 2,2 și 10 kW.
Vinciurile “MT” Pompele din seria necesită efort de putere între 7,5 și 30 kW. Toate pompele Tensacciai sunt echipate cu cerc automat de blocare.

 


 

Contacteaza-ne