Cabluri si cabluri de otel pentru poduri hobonate

Sistemul TSR

sistem TSR frânghii suspendat cabluri Tensacciai Sistem de “TSR” de cabluri de hobanat Tensacciai constă dintr – un grup de șiruri paralele, Diam. . Mm 15,7, un singur galvanizat, cerat și acoperite cu PEHD, fixate cu ajutorul penelor mecanice speciale.
Din punct de vedere tehnologic, nu există restricții privind utilizarea de acorduri cu specificații diferite, dar dia șir. Mm 15,7, oferă în prezent cel mai bun echilibru între performanță și preț. Pornind de la dia sârmă. Mm 15,7, pot fi obținute de cabluri din hobanat de mai multe dimensiuni de la mici ( de ex. 3TSR15) , la cea mai mare și mai complexe ( de exemplu. 127TSR15) principiul modularității.
Fiecare cablu de senzor de tip Tensacciai “TSR” se face cu un fix și un element de fixare reglabil, dotat cu o piuliță , astfel încât să se facă toate reglementările necesare, în conformitate cu aceasta, după prima instalare. Elemente de asamblare pot fi echipate cu mono-siruri sau celule de sarcină inelare pentru monitorizarea continuă a sarcinilor curente pe durata de viață a podului.
Tensacciai poate furniza și dispozitive mai complexe ( de exemplu, diferite tipuri de senzori) pentru monitorizarea completă a parâme SUV – uri, împreună cu podul peste durata de viață preconizată a podului.
Asigura lungimea liberă de frânghie cu negru sau colorat furtun cu PEHD rebrovka dublu elicoidal , în scopul de a reduce vibrațiile cauzate de ploaie și vânt.
Protecție împotriva coroziunii este asigurată prin utilizarea de siruri de caractere , cu un nivel triplu de protecție ca elemente de fixare sunt acoperite cu injecție locală de ulei de parafină protejat de un înalt; elemente de fixare pot fi supuse unui tratament special de protecție.

 

Sistemul TSRF

sistem TSRAF frânghii suspendat cabluri Tensacciai Tensacciai a dezvoltat un nou sistem de frânghii suspendat cabluri TSRAF pentru a fi utilizate în structuri ușoare și în toate situațiile în care proiectul prevede utilizarea unor elemente de fixare, structura externă. Acest lucru este mai puțin coarda proiectat pentru a extinde gama visokopakatsitetni odgon hobanat TSRA
Aplicațiile includ cabluri din hobanat sau cârlige pentru poduri arcuite, trotuare, acoperișuri suspendate și alte structuri de cablu.
Sistemul de stat pentru cabluri-cablurilor TSRAF constă dintr – un pachet de șiruri paralele, care sunt atașate în mod individual. Frânghiile sunt ușoare și pot fi ușor de prelucrat.
Design -ul simplificat de fixare și prelucrare a frânghii permite asamblarea ușoară a structurilor și de a face sistemul TSRAF extrem de competitiv, menținerea caracteristicilor de rezistență la oboseală și protecție la coroziune sistem de frânghii suspendat cabluri TSRA.

Sistemul TSRAF se bazează pe faptul că fiecare șir este complet independent și are următoarele caracteristici:

  • Fiecare șir este fixat în mod individual de pene
  • Fiecare șir este protejat în mod individual împotriva coroziunii cu trei straturi protectoare uzuale
  • siruri de caractere de grup, de obicei, este protejat printr-un tub negru sau color din polietilenă de înaltă densitate
  • Siruri de caractere pot fi eliminate și înlocuite, dacă este necesar.

 

Contacteaza-ne