Sisteme hidraulice de consolidare a șanțurilor de alimentare cu apă și canalizare de la firma Groundforce, UK

системи за укрепване на вик изкопи

Sistemul hidraulic pentru a consolida gropile de apa pentru sarcini usoare

Rame hidraulice pentru sarcini usoare sunt extrem de ușor de instalat și de demontare, și pot fi utilizate, practic, sub orice formă de excavare. Suntem consolidarea sistemelor noastre sunt proiectate pentru fiecare excavare și încercăm să elimine de sudură, tăiere și site-ul de deșeuri. Sistemele noastre oferă alternativă eficientă flexibilă la sistemele tradiționale de cadre de oțel prefabricate și conexiuni din spate.

Sistemul hidraulic pentru a consolida gropile de apă  pentru condiții grele

Rame hidraulice pentru condiții grele sunt extrem de ușor de instalat și de demontare, și pot fi utilizate, practic, sub orice formă de excavare. Sistemele noastre sunt proiectate pentru fiecare excavare și încercăm să elimine sudură, tăiere și site-ul de deșeuri. Sistemele noastre oferă alternativă eficientă flexibilă la sistemele tradiționale de cadre de oțel prefabricate și conexiuni din spate.

Sistemul hidraulic pentru a consolida șanțuri cu instalații sanitare în recuzita -specialized

Recuzită hidraulice constau dintr-o serie de extensii la unitatea hidraulică la un capăt. Principalele avantaje ale sistemului sunt viteza de montare și demontare, în comparație cu sistemele tradiționale fabricate. Este de asemenea posibil și pretensionarea suporturilor, la limita de îndoire, în timpul etapelor de asamblare.

Sistemul hidraulic pentru a consolida tranșee de apă –  Produse auxiliare

Completându gama principala de echipamente de fortifiere Groundforce oferă o gamă largă de produse auxiliare. Toate echipamentele ofertă supuse unor teste riguroase pentru a îndeplini cerințele standardului ISO 9001, 16001 si OHSAS 18001 si gama de oferit asigură că veți fi în măsură să satisfacă toate cerințele de fundație și de muncă la sol pe proiectul dumneavoastră.

Sistemul hidraulic pentru a consolida tranșee de apă –  poduri temporare

Podul Groundforce este o divizie de închiriere poduri temporare Groundforce. Structurile noastre de poduri temporare sunt utilizate în construcții, televiziune, sectorul feroviar și sectorul pentru organizarea de evenimente. Groundforce Bridge oferă ușor de instalat soluții modulare pachet de pod plat pentru a satisface cerințele dumneavoastră. Inchiriere ofera o gama larga de poduri pentru mașini și poduri pietonale de la 4 până la 12 metri.

poduri temporare sunt livrate pe șantier și simplificate de instalare și de a proiecta un “pachet plat”, înseamnă că nu este nevoie de dispozitive costisitoare de ridicare grele sau mașini, ceea ce face ca Groundforce Podul una dintre cele mai rapide și mai ieftine, soluțiile eficiente disponibile pentru poduri temporare.

Toate podurile sunt livrate pe șantier și simplificate de instalare și stil, de tip “pachet plat”, înseamnă că nu este nevoie de dispozitive costisitoare de ridicare grele sau mașini, ceea ce face ca Groundforce Podul una dintre cele mai rapide și soluțiile cele mai rentabile disponibile pentru poduri temporare.

 

Contacteaza-ne