Vânzarea și închirierea de închiriere de șanțuri de sisteme de fortificare. Box consolidare – o coborâre progresivă în șanț


 

 

 

Instalarea elementelor principale

Pre săpătură transee ar trebui să aibă o adâncime de max. 1,25m și o lungime mai mare decât lungimea cutiei. Dimensiunile săpăturii propuse depind în primul rând de tipul de sol și de condițiile de funcționare în condiții de siguranță. Lanțurile sunt agățate pe box ureche special făcute pentru a consolida tranșee este plasat în nivelul santului, și presat bine. Spațiul dintre cutie și fortifiant solul este umplut cu un material inert și de ambalare. Cele mai mici se deplasează în sistemul de coborâre pentru consolidarea box, utilizarea mai rațională este. Unilaterala nu este apăsată mai mult de 0,50m și observați unghiul de rotație, care ar trebui să se limiteze la +/- 8 °, până la adâncimea necesară pentru ukrapvane șanț. Consolidarea santului asigură condițiile de siguranță necesare în fiecare șanț.

Instalarea suprastructurii

La adâncimi mai mari de montare pentru a utiliza upgrade-uri, upgrade-ul este asociat cu un sistem pe bază de bolțuri pentru consolidarea box. asamblarea ulterioară este efectuată după cum este descris mai sus!

 

Consolidarea SBH este potrivit pentru toate tranșee de instalații sanitare!

Contacteaza-ne UTILE