Huedig Needle-filter Installations

În apele subterane ridicate în săpături au vodoponizhavane. Cea mai rapidă și mai sigură modalitate este prin utilizarea unui sistem de ac-filtrare. Odată cu utilizarea lor se realizează scădere constantă în apa freatică.

Cel mai important element al sistemelor de ac-filtru este unitatea de pompare, care poate fi diesel sau electrice. La acesta sunt conectate tuburi colectoare, care sunt montate în jurul sau de-a lungul șanțului, vrem să vodoponizhim.

Iglofiltrite sunt elementele care sunt instalate în sol și conectate la conductele colectoare. Iglofiltrite complet cu filtre concepute pentru a fi dor numai apă “curată” pentru tuburi colectoare, să dețină particule de sol dincolo.

În ac-filtru este alimentat cu apă sub presiune care iese din partea de jos a unității de filtrare și estompează solul din jurul acesteia. Rezultanta amestec vodozemna heads-up și se blochează ac-filtru sub propria greutate.

În funcție de condițiile de sol distanța dintre învecinate iglofiltri a variat de la 0,75 până la 2m. În etaje ac-filtru de adâncime de instalare de a reduce masa de apă ajunge la aproximativ 5 m. Nevoie de vodoponizhavane adâncime mai mare sunt plante dezvoltate ac-filtru în două sau trei etaje.

Instalatii ac-filtru al producatorului german de “Hyudig” care datează din 1960. Ele sunt un producător de frunte în industrie, dovedit fiabilitatea de-a lungul anilor. “Compania Defigo” este reprezentantul oficial pentru piata din Bulgaria intreaga gama de gama sa de produse include, pe lângă sistemele de ace de filtrare, pompe pentru sisteme de drenare a apei murdare, generatoare și sisteme de irigare.