Concasoare si site pentru industria grea

Concasoare mobile

Gama de concasoare mobile ofera includ aproape toate dimensiunile concasor maxilarului și concasor conic pentru a satisface nevoile specifice ale fiecarui client.

Concasoare maxilarului

Concasoare sunt cele mai potrivite pentru concasarea primară, atunci când materialul care urmează să fie zdrobite variază de greu și de abraziv pentru materialul amestecat destinat reciclării.

Concasoare con

Gama de concasoare conice este cel mai potrivit pentru zdrobirea secundar și, ulterior, a materiei prime pentru furaje. Sistemul concasoare conice sunt echipate oferă performanțe ridicate într-o fracțiune de excelenta forma. De asemenea, gama de concasoare conice este un consum extrem de redus de combustibil asigură costuri reduse de material produs.

Plantelor de screening

Gama de plante de screening includ plante de screening cu apa si plante de screening, fără apă.

Ciur mobil

Gama de plante de screening mobile include sistem de screening de înaltă calitate asigură o extrem de înaltă performanță și fiabilitate pentru a satisface nevoile fiecarui client.

Modelele de sisteme de screening clasa mica sunt proiectate pentru facțiuni mici și nisip. Grație gamei largi putem oferi o întâlnire de instalare de screening model de nevoile fiecărei producție. Toate mașinile sunt proiectate pentru a fi deplasate, poziționate și gestionate foarte ușor și rapid.

Modelele marilor complexe de screening clasa sunt ideale pentru produse de volum mare, chiar și cele care conțin consistență lipicioasă, asigurând uniforme și materiale de ieșire necesare pentru cele mai multe locuri de muncă. Aceste sisteme de screening sunt adecvate pentru prelucrarea materialelor de reciclare a mai multor materiale și altele asemenea.

 

Contacteaza-ne