Armatura din fibră de sticlă si ancere din fibra de sticla

арматура стъклофибърна HALFEN
Produs din fibră de sticlă de armare este potrivit pentru medii agresive, precum si armarea cu acoperire redusă din beton pentru limitarea lățimii fisurilor; parcări cu mai multe etaje; parcare subterana; placare fațadă subțire; stabilizarea albiilor; inginerie hidro; pardoseli industriale; cisterne; stațiile de epurare; pregătirea de poduri și balustrade.

Fibra de sticla de armare pot fi folosite mai mult în construcția de arbori tunel; Ancorarea cu ancore din fibra de sticla; structurile temporare ușor detașabile, care sunt proiectate să fie demontate.

Fibra de sticla si ancore din fibra de sticla de armare sunt perfecte pentru instalarea in cercetare si centre medicale, și anume facilități și clădiri care sunt influențate de interferența metalelor și ale căror echipamente calibrate pot fi deteriorate de potențialul de interferență. armare din fibra de sticla nu afectează borudvane emițătoare de câmp magnetic, semnale și puncte feroviare puternice și instrumente sensibile.

De prindere Stakllofibarnata este potrivit pentru construcții ecologice și de dezvoltare în zone periculoase. În construcții grele și structuri temporare. Extrem de potrivit pentru amplificarea ulterioară a clădirilor extrem de ridicate încărcate și facilități.

 

арматура стъклофибърна HALFEN

 

Contacteaza-ne