Acoperiri de hidro izolare si de protectie pentru constructiile de drumuri

Produsele Stirling Lloyd au o lunga istorie de succes și au fost aprobate și utilizate de către arhitecți, ingineri și constructori din întreaga lume.
Noi nu numai dezvoltarea și fabricarea produselor noastre – vom participa la punerea în aplicare a acestora și de sprijin continuu.

Cu Stirling Lloyd, puteți fi siguri că structurile voastre vor exista pentru o lungă perioadă de timp.
Aflați mai multe despre gama noastră de produse de impermeabilizare, de protecție și de suprafață, toate proiectate pentru a oferi utilizarea rapidă, sigură și eficientă și cea mai bună performanță din clasa sa.

 

Bridgemaster

acoperiri de protecție BridgemasterPână la 80% mai ușoare în comparație cu asfalt turnat, folosiți hidroizplatsionno nostru, rezistent la uzură și de alunecare Bridgemaster decizie, pentru a crește traficul de marfă pentru a structurii.

Bridgemaster oferă o soluție ușoară, 3 în 1 pentru punte de pod și alte zone cu trafic:

  • impermeabilizare
  • Rezistenței la uzură și alunecare

Simplitatea și instalarea rapidă pe substraturi din beton, din oțel sau aluminiu, având ca rezultat o întrerupere minimă și operațiunea de recuperare mai rapidă. Bridgemaster plasate în diferite grosimi, în funcție de diferitele sarcini de circulație a vehiculelor sau a pietonilor, economisind astfel în greutate.

 

DECSEAL

acoperiri de protecție decsealGama noastră Decseal pionier utilizarea tehnologiei pentru setarea la rece pentru impermeabilizare parcuri auto. dezvoltările noastre tehnice asigură că Decseal dă rezultate de fiecare dată.

Sistemul 2 în 1:

  • impermeabilizare
  • Care poartă trasee într-o gamă largă de culori.

Confortabil, în condiții de siguranță, estetică și oferind o protecție pe termen lung a parcare dvs. Decseal este prima alegere atunci când caută o soluție, care este rapid de a utiliza, eficient și pe termen lung.

 

ELIMINATOR

acoperiri de protecție eliminatorNoi hidroizolarea cu succes structuri de pod Eliminator 1974 curabile, literalmente, mii de structuri de peste 40 de milioane m2 , fără eșec.
Gama de lipire inovatoare a garanta că structurile de suprafață să rămână acolo unde ar trebui să fie, pe panza.
Eliminator este un sistem modern de impermeabilizare a benzilor de pod cu rezultate de neegalat , care va trăi mai mult decât structura dvs. și vă va oferi cu costuri reduse de întreținere.
Cum lucrări majore de întreținere, inclusiv poduri culoarul de impermeabilizare, în timp ce reduce la minimum perturbarea traficului în orașul? Răspunsul a fost Eliminator!

 

HYTEC

acoperiri de protecție HytecHytec pus în mod liber, membrana flexibilă de impermeabilizare frunze de poliprolilenova care oferă proprietăți exclusive ale performanței fizice. Conexiunile sunt realizate cu sudura la cald.
Dezvoltat special pentru proprietate rapidă, limitată a operatorilor feroviari atunci când condițiile de punți și climatice nu sunt sigur și cărămidă arcuite poduri în cazul în care nu există nici o pânză permanentă.

 

INTEGRITANK

acoperiri de protecție integritankSistemul Integritank oferă avantaje că cea mai bună soluție de impermeabilizare pentru proiecte de construcții, în cazul în care acestea nu pot exista compromisuri de calitate fac.
Folosite de diverse proiecte de construcții majore, inclusiv de impermeabilizare structurală, acoperișuri, tavane, subsoluri, pardoseli de platforme și aplicații pentru constructii civile, cum ar fi garnituri de tuneluri și rezervoare.
Pentru aplicațiile în care spațiul este limitat, ne – am dezvoltat Integritank HF.

 

METASET

acoperiri de protecție metasetA se evita acumularea site – ului folosind gama noastră de visokoproizoditelni soluții de întărire rapidă de reparații pentru defecte din beton, piatră și asfalt unele structuri.

Metaset strânge rapid, chiar și la temperaturi sub zero grade, atingând un nivel foarte ridicat de rezistență la compresiune timpurie cu o excelenta rezistenta la socuri termice si mecanice.
Fiecare sistem combină rășina de viscozitate mică cu excipienți clasa speciala. Alegerea sistemului care urmează să fie utilizat va depinde de puterea, profunzimea și tipul de reparații necesare.

 

acoperiri de protecție permare

PERMARE

Permare este o gamă de produse sănătoase, durabile pentru impermeabilizare concepute pentru a prelungi durata de viață a activelor de utilități, inclusiv sub-stații, rezervoare de apă, plante și epurare a apelor uzate. Toate produsele sunt de succes în mai multe proiecte la nivel mondial.

 

SAFETRACK

acoperiri de protecție safetrackStirling Lloyd a dezvoltat o gamă de produse de înaltă performanță pentru întreținerea drumurilor care oferă calități excepționale , într – un loc cu o durată lungă de viață. Ele oferă , de asemenea îmbunătățiri semnificative în ceea ce siguranța lucrătorilor rutieri.
Gama Safetrack constă în soluții inovatoare pentru menținerea și îmbunătățirea caracteristicilor drumurilor în timpul reparațiilor planificate sau situații care necesită un răspuns rapid. Indiferent de ceea ce ai nevoie dreptul de decizie este pus la dispoziție de produs Safetrack.
Fie că nevoile dumneavoastră sunt de suprafață de calitate cu frecare ridicată sau umplerea crăpăturilor și rosturilor deschise, indiferent dacă acest lucru este de demarcare durabilă a suprafeței drumului sau prevenirea pătrunderii apei, toate soluțiile noastre sunt extrem de durabile și să depășească sistemele tradiționale.

 

acoperiri de protectie SAFETRACK CRACK îndesireSAFETRACK CRACK îndesire

Safetrack Crack acoperire – ideal pentru umplerea și etanșarea rosturilor deschise, muchii și fisuri în suprafețele de drum asfaltat. Dezvoltat pentru a opri distrugerea și a îmbunătăți durata de viață a suprafeței drumului.

 

acoperiri de protectie safetrack ctSAFETRACK CT

Safetrack CT ofera suprafața perfecta pentru trasee de ciclism, care combină aplicare rapidă și eficientă delimitare clară și nivelul de rezistență la alunecare.

 

SAFETRACK încrustat ROAD REPARAREA

acoperiri de protecție safetrack IRRRepararea Safetrack Incrustate Road este un sistem de etanșare pentru repararea fisurilor, rosturilor și caneluri pe suprafața drumului. Acesta a fost dezvoltat special pentru a reduce nevoia de închidere a drumurilor și costul redirectionarea traficului.

Repararea Safetrack Incrustate Road este rece aplicat de drumuri lichide buibuis rapid sistem de reparații asfaltice. Acest sistem poate fi utilizat într – o gamă largă de temperaturi, inclusiv temperaturi de îngheț.

 

SAFETRACK HW

acoperiri de protectie safetrack-hwSafetrack HW este o acoperire de suprafață , cu performanțe ridicate și frecare ridicată, care este potrivit pentru suprafețe mari de drumuri cu trafic intensiv până la reparații prin intermediul patch – uri asociate cu repararea drumurilor.
Ea vine într – o gamă largă de culori și SRV și este potrivit pentru utilizarea pe majoritatea substraturi, inclusiv pietre galvanizat la cald si asfalt turnat, bitum cu pietriș de pavaj, beton și oțel.

 

SAFETRACK LM

acoperiri de protecție safetrack lmExtrem de greu purtarea și cost – eficiente, Safetrack LM este un sistem de marcaj rutier aplicate la rece , care oferă o durabilitate pe termen lung și stabilitatea culorii.
Sistemul se usuca rapid, pot fi plasate pe tot parcursul anului și este mai durabil , comparativ cu marcaje termoplastice sau pulverizare.

 

SAFETRACK MTI

acoperiri de protectie safetrack MTIdragare micro este un proces de creare a unui fir în țara elementelor arhitecturale existente pentru a crea o cale sau un canal pentru montare și utilizare a liniilor de cablu de fibră optică.
Sistemul mikroprokopavane MTI din Stirling Lloyd permite cost – eficiente, proces pe termen lung a instalării de cabluri, creând un inconvenient minim pentru comunitatea din jur și oferă de lungă durată, rezultatul estetic plăcut și a evidențiat existența cablurilor în timpul lucrărilor viitoare pe site – ul, astfel reduce riscul de deteriorare.

 

acoperiri de protecție safetrack overbandingSAFETRACK OVERBANDING

Safetrack Overbanding rece lichid aplicat, sistem de acoperișuri uscare rapidă bazat pe tehnologia noastră avansată cu rășină. Safetrack Overbanding este primul produs din lume care îndeplinește cerințele de sistem HAPAS acoperiș.

 

acoperiri de protectie safetrack scSAFETRACK SC

Safetrack SC este durabil, sisteme de suprafata rezistenta la alunecare disponibile într – o gamă largă de culori vibrante pentru a oferi o demarcare de suprafață extrem de vizibilă.

Acoperire ideală pentru o gamă largă de aplicații de parcare, trasee izolate pentru bicicliști și pietoni. Sistemul a atins “indicele zero al eroziunii” , oferind un nivel mai ridicat de performanță pentru acest tip de aplicații.

 

santinelă de protecțieSENTINEL

Dezvoltat prin intermediul tehnologiei brevetate de tehnici de rasina si inovatoare gama Sentinel oferă o soluție completă, rentabilă pentru sistemele combinate hidro articulații mobile.

 

SENTINEL B

de protecție santinelă-bBD33 / 94 de tip 1 legătură simplă pentru utilizare sub suprafață constantă acoperită, Sentinel B incorporeaza propria benzi din PVC concepute pentru diferite intervale de mișcare legate în slotul de expansiune și sunt incluse în sistemul de impermeabilizare Eliminator, ca Sentinel B formează un detaliu de impermeabilizare completă de mai jos suprafață de asfalt.

 

SENTINEL EMR

de protecție santinelă-bBD33 / 94 tip 6 elastomer din șine metalice, Sentinel EMR este montat pe suprafața sistemului mecanic. Conceput pentru situații de uzură excesivă în proiecte noi și proiecte legate de repararea și este disponibil într-o gamă largă de rulment sigilii pentru a face față cu mișcarea fluctuantă și diferite lățimi ale diferenței.

 

protectoare santinelă-lejSENTINEL LEJ

Conceput pentru procedurile de verificare a podurilor între structurile adiacente, Sentinel LEJ asigură etanșare flexibilă impermeabilă la apă în zone care nu sunt expuse la sarcina de trafic.

 

SENTINEL NJ

protectoare santinelă-njBD33 / 94 de tip 4 degustatori mixt, concepute pentru mici mișcări în situații de încărcare mare și o uzură ridicată, de exemplu, poduri autostrăzi, poduri pietonale, parcări și aplicații de construcții. Sentinel NJ este montat pe o suprafață și constă dintr-o garnitură de compresie centrală, preformat, conectate între marginile elastomerice

 

protectoare santinelă-sabaSENTINEL SABA

Sentinelă SABA furnizeaza o solutie de impermeabilizare pentru o lacune largi in proiecte complexe de construcții. Se creează site-ul pentru a forma expansiune în comun flexibil, foarte elastic.

 

Contacteaza-ne